De Twentse Ondernemers Sociëteit (TOS) is door de jaren heen uitgegroeid tot het grootste sport- en zakenplatform van Oost-Nederland.

De TOS Businessclub bevordert de zakelijke en persoonlijke contacten van haar deelnemers op een informele wijze en ondersteunt daarbij de sportieve ambities van FC Twente.

Daarnaast kenmerkt de TOS Businessclub zich door haar gezellige zakelijke sfeer tijdens bijeenkomsten en op wedstrijddagen in de TOS Lounge die zich bevindt in de Hatrans Plaza. De TOS richt zich op de segmenten grootbedrijf en MKB.

Onze Missie

De missie van de TOS is een netwerk facilitairen voor de regio waar ondernemend Twente en daarbuiten elkaar inspireert, waar genoten wordt van topvoetbal en waarbij goed 'noaberschap' altijd in de basis staat.

Onze Visie

De TOS staat voor...

 • De ontmoetingsplek om te groeien;
 • Het huis van FC Twente;
 • Ontwikkeling en behoud van talent uit de regio;
 • Duurzame basis met en voor FC Twente.

NOVI 

Bij elke beslissing, organisatie, investering, event, etc. hanteert de TOS het NOVI-principe. Dat staat voor de kernwaarden van de TOS:

 • N oaberschap
 • O ndernemend
 • V erbindend
 • I nspirerend

Faciliteiten

De TOS kenmerkt zich door haar gezellige zakelijke sfeer tijdens bijeenkomsten en op wedstrijddagen in businessruimte Hatrans Plaza. De TOS richt zich op de segmenten grootbedrijf en MKB. Het TOS-lidmaatschap heeft de volgende faciliteiten:

 • Luxe Business Seats op de Cor Hilbrink tribune (hoofdtribune)
 • Toegang tot alle thuiswedstrijden, inclusief KNVB beker en/of Europese clubcompetitiewedstrijden
 • Toegang tot de Hatrans Plaza / TOS Lounge voor-, tijdens en na de wedstrijd
 • Toegang tot alle TOS Businessclub activiteiten (+/- 10 per seizoen)
 • Naamsvermelding en toegang tot de businessapp FC Twente
 • Parkeerkaart 

Extra informatie

Wilt u meer informatie over de TOS Businessclub? Vul dan onderstaand informatieformulier in.

TOS Uitverkocht

Voor seizoen 24/25 is de TOS uitverkocht. Via onderstaand formulier kom je op de wachtlijst te staan voor volgend seizoen en ontvang je meer informatie. 

TOS Businessclub informatieaanvraag

Voor seizoen 23/24 is de TOS uitverkocht. Via onderstaand formulier kom je op de wachtlijst te staan voor volgend seizoen en ontvang je meer informatie. 

Onze leden aan het woord

Met de TOS Businessclub, het grootste zakenplatform van Oost-Nederland, breidt u uw netwerk met minimaal 180 bedrijven uit. Van MKB tot grootbedrijf, de TOS is voor iedere onderneming een enorme aanwinst. Hieronder laten we diverse leden aan het woord.

Raoul Werger, Fundaments
“De TOS is een verlengstuk van mijn verkoop. Door naar de activiteiten te gaan leer ik veel mensen kennen die graag bij andere TOS-leden hun opdrachten onderbrengen. De gemoedelijke sfeer bij de wedstrijden en de hoge kwaliteit van de activiteiten zorgen voor een echte meerwaarde.”

Loes Hassink, Hassink Verpakkingsdrukwerk
- Talentvol, Ondernemend, Saamhorigheid

Jeroen Busschers, Expro IT
“Bij de altijd erg goed georganiseerde events van de TOS leer je elkaar, maar nog belangrijker, de relaties van de overige TOS leden kennen. Voor de uitwedstrijden wordt er ook regelmatig het e.a. geregeld. Hiermee blijft de TOS niet enkel in het netwerk van Twente putten.”

Esther Schmidt, Sterk in Bedrijf
“TOS = When business meets pleasure
De ideale combinatie tussen zakelijk verbinden en sportief genieten!”

Martijn Kortier, Elferink & Kortier Advocaten
“Door de jaren heen hebben wij al een mooi Twents netwerk opgebouwd, maar ook wij willen ons netwerk graag blijven uitbreiden. Het ongedwongen netwerken met mensen die dezelfde hobby hebben, dat is precies wat bij ons past en wat de TOS is. Contact maken met mensen met dezelfde interesse, namelijk FC Twente, is zoveel eenvoudiger, je hebt altijd iets gemeen.”