Partner in Business

Bedrijven die zich als Partner in Business aan de club verbinden zijn partners waar FC Twente een mooie samenwerking mee heeft. Dit zijn leveranciers/samenwerkingsbedrijven van de club die ook sponsor zijn. Op deze wijze versterken beide partijen elkaar en wordt er samengewerkt om de doelstellingen van club en partner te realiseren. 

Partner in Business: Huiskes-Kokkeler

In 2007 sloten Huiskes-Kokkeler en FC Twente het eerste partnerschap. Inmiddels zijn beide partijen dan ook al meer dan 15 jaar aan elkaar verbonden. Het huidige partnership loopt nog minimaal tot 2026. 

Huiskes-Kokkeler is dealer van Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda en Volkswagen Bedrijfswagens. Met 10 vestigingen in Twente en de Achterhoek is het bedrijf dé mobiliteitspartner van Oost-Nederland. Twente en Huiskes-Kokkeler passen dus op het gebied van regionale binding en uitstraling heel goed bij elkaar. Meer informatie over Huiskes-Kokkeler op www.huiskes-kokkeler.nl

Theodoor Vis van Huiskes-Kokkeler: "FC Twente heeft een sterke binding met zijn achterban in Twente en een groot deel van de Achterhoek. Dit past perfect bij onze klantengroep. Sympathie is een van onze kernwaarden en wij streven naar het hoogst haalbare kwaliteitsniveau. Dit past bij de ambities van de prachtige club FC Twente. We hebben de achterliggende periode veel gezamenlijke acties ondernomen en hebben een warme band opgebouwd met de medewerkers van de club. We zien de toekomstige samenwerking dan ook vol vertrouwen tegemoet." 

Partner in Business: Cube

Cube is de digitale partner van FC Twente en heeft onder andere deze website ontwikkeld waar we trots op zijn. Naast de website heeft Cube het volledige digitale landschap gerealiseerd op een schaalbare en modulaire manier zodat FC Twente de komende jaren voorop kan lopen. Een onderdeel hiervan is natuurlijk ook de mobiele app die zeer goed is ontvangen bij alle supporters en centraal staat in de verbinding met de fans.

Het software bedrijf uit Oldenzaal is een snelgroeiende onderneming en bediend prachtige opdrachtgevers in Twente maar ook beursgenoteerde internationale organisaties. Meer informatie over Cube op www.cube.nl.

“De band met FC Twente is er altijd geweest, medewerkers van Cube zijn altijd in het stadion te vinden als fan. Het is dan fantastisch mooi om aan digitale oplossingen voor je favoriete voetbalclub te werken" aldus Daphne Ardesch, projectmanager bij Cube. ”De komende jaren willen we gezamenlijk met het marketingteam van FC Twente de mogelijkheden van digitale techniek optimaal benutten om de band tussen FC Twente en al haar fans verder te versterken.”

Partner in Business: Roetgerink Mode & Schoenen

Roetgerink Mode & Schoenen is al jaren verbonden aan FC Twente als Preferred Fashion Supplier. De huidige samenwerking loopt nog tot minimaal 2024.

Roetgerink Mode & Schoenen is in 165 jaar uitgegroeid tot dé Modestraat van Twente. Het familiebedrijf uit Enter staat voor de Twentse gastvrijheid en de vakkundige en klantgerichte bediening. Bij Roetgerink kiest u op het gebied van kleding en schoenen voor een zeer ruim assortiment van Nederlandse- en Internationale topmerken voor heren, dames én kinderen. Dit zowel op locatie in Enter als in de online Roetgerink webshop. Meer informatie over Roetgerink Mode & Schoenen op www.roetgerink.nl.

Paul Roetgering, Directeur Roetgerink Mode & Schoenen: "Wij zijn trots op onze roots, trots op Twente. Ondanks roerige tijden, zijn wij FC Twente, altijd blijven steunen. We zijn beide een sterk merk met een belangrijke regiofunctie en we zien veel overeenkomsten in het netwerk van de club en onze klanten. Dat 'één-tweetje' zorgt al bijna 10 jaar voor een prettige samenwerking, een win-win partnership voor beide partijen."

Partner in Business: Brookhuis

Brookhuis is al jarenlang dé vervoerder van FC Twente. Daarbij verzorgt Brookhuis het vervoer bij alle activiteiten waarbij een bus benodigd is voor de eerste selectie, FC Twente Vrouwen en de FC Twente/Heracles Academie. 

Brookhuis Busreizen is gespecialiseerd in busverhuur. Het wagenpark varieert van luxe 19 persoons minibus tot een 92 persoons luxe dubbeldekker. Door het uitgebreide en moderne wagenpark kan Brookhuis iedere doelgroep van dienst zijn. Zo beschikt Brookhuis over speciale rolstoeltouringcars voor rolstoelpassagiers en luxe VIP-touringcars voor zakelijke, exclusieve en feestelijke doeleinden.  

Partner in Business: Fundaments

Fundaments, Expert in Clouds, is al jaren verbonden aan FC Twente en Partner in Business van onze club. Opgericht in 2000 in Enschede met merkbaar Twentse roots: de club van Cloud Experts wordt dan ook wel omgeschreven als 'nuchtere tukkers'.

Maar wat doet Fundaments precies? Fundaments borgt de bedrijfskritische Cloud-based processen en activiteiten van grootzakelijke organisaties en dit alles op basis van 100% betrouwbare en hoogwaardige Cloud-oplossingen en -diensten. Meer informatie over Fundaments op www.fundaments.nl.

"Ieder bedrijf heeft een goed Fundament(s) nodig! Winnen op basis van hoogwaardige kwaliteit is wat wij graag doen en dat past uitstekend bij  FC Twente. Wij zijn al jaren verbonden aan de club en bijzonder trots op onze Enschede roots", aldus Raoul Werger, CEO van Fundaments.

Partner in Business: Party Rent Group

Party Rent Group, de leverancier van eventinrichting en aankleding met vestigingen in diverse Europese landen en het hoofdkantoor in Bocholt. In dit nieuwe seizoen opnieuw een mooie samenwerking met FC Twente. 

Party Rent Group levert vanuit 24 vestigingen in negen landen event-equipment aan events, beurzen, congressen, hotels, eventlocaties en stadions. Het uitgebreide assortiment behelst o.a. origineel top designmeubilair van beroemde ontwerpers en smaakvol porselein, glaswerk en bestek van bekende leveranciers. Meer informatie over Party Rent Group op www.partyrent.com.

"We hebben al sinds jaren een speciale band met de mooie club uit Enschede. Niet alleen is een groot deel van de collega's fan van FC Twente, maar we hebben nu ook weer een de Skylounge van De Grolsch Veste ingericht met prachtig meubilair; echt design met veel hout en metaal", aldus Koen Siemes, verkoopleider van Party Rent. "De samenwerking is heel goed en natuurlijk hopen we dat veel supporters vanuit de sfeervol ingerichte lounge de overwinningen van de club kunnen vieren".

Partner in Business: Pfeifer Rentals

Pfeifer Rentals is opgericht in 2015 en richt zich op het verhuren van verschillende soorten bouwmachines zoals; telescoopkranen, verreikers, aggregaten, lichtmasten, compressoren, graafmachines, hoogwerkers, shovels en nog veel ander zwaar bouwmateriaal.

In de afgelopen jaren heeft Pfeifer Rentals zich snel ontwikkeld tot een ambitieus, internationaal georiënteerd verhuurbedrijf met vestigingen in Nederland, Polen, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Het internationale karakter van het bedrijf uit zich ook in de aanwezigheid van agentschappen in landen zoals Kroatië, Italië, Spanje en India. Door op het juiste moment in te spelen op marktontwikkelingen en de benodigde capaciteit te creëren, kan er een steeds groter assortiment aan bouwmachien worden aangeboden. Meer informatie over Pfeifer Rentals op www.pfeiferrentals.com.

Wesley Helmers namens Pfeifer Rentals: "De samenwerking met FC Twente is er één die er toe doet. Wij kunnen met ons bedrijf iets moois betekenen voor FC Twente door middel van voorziening in veilig materiaal als hoogwerkers, verreikers en power supply. Zo hebben we in samenwerking met FC Twente, na een uitvoerig voortraject, de boei van de dakrand van De Grolsch Veste kunnen voorzien van een rode kleur in samenwerking met diverse andere partijen. Wij zijn bijzonder trots op onze wederzijdse betrokkenheid."

Meer informatie aanvragen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op om u van verdere informatie te voorzien.

Informatieaanvraag Partnerships