Skybox app 3
Skybox

In De Grolsch Veste zijn 55 skyboxen beschikbaar met een oppervlakte variërend van 30 tot 150 m2. Met een skybox beschikt u over een eigen luxe hospitality ruimte in het stadion, die u volledig naar wens kunt inrichten.

Op het terras voor iedere skybox bevinden zich twaalf tot vijftig luxe Business Seats, die ervoor zorgen dat u en uw relaties op geheel persoonlijke wijze en in alle rust worden ontvangen, waarbij u samen kunt genieten van de wedstrijden in een sfeervolle VIP-omgeving. Catering is op maat leverbaar van een eenvoudige borrelgarnituur tot een uitgebreid dinerbuffet.

De skyboxen bieden toegang tot alle thuiswedstrijden in De Grolsch Veste en zijn per seizoen of voor een langere periode te huur. Tevens bestaat de mogelijkheid om de skybox per wedstrijd af te nemen middels een Skybox VIP-arrangement. Op deze manier heeft u incidenteel de beschikking over een sfeervol ingerichte skybox met bijbehorende luxe seats. Rondom de wedstrijd staat een gastdame of gastheer voor u klaar en heeft u de keuze uit verschillende arrangementen.

Faciliteiten

  • Een eigen skybox voor u en uw relaties (variërend van 12-50 personen)
  • Mogelijkheid tot participatie in een skybox
  • Luxe Business Seats gesitueerd voor de skybox
  • De beste parkeerplekken nabij het stadion
  • Catering op maat leverbaar
  • Gebruik skybox op niet-wedstrijddagen

Ervaring van een skybox houder

‘‘Onze eigen skybox biedt ons iedere wedstrijd de mogelijkheid om zakelijke relaties op een unieke manier de wedstrijd te laten beleven. Een belevenis die wij graag aanbieden aan onze relaties! Dit in combinatie met een hapje en een drankje maakt het wedstrijdbezoek compleet.’’ - Gerrit van het Oever, Cerriva.

Eigen skybox informatie aanvraag

Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf en vul onderstaand informatieformulier in.