De FC Twente Supportgroep is een selecte groep topondernemers uit het Twentse bedrijfsleven, die zorgt voor een gezonde financiële basis van de voetbalclub. Deze ondernemers dragen hun steentje bij aan de ontwikkeling van Twente als regio én FC Twente in het bijzonder. Ze staan aan de basis van het succes van FC Twente.

Privileges
De FC Twente Supportgroep onderscheidt zich door haar uitermate exclusieve karakter. Leden van de FC Twente Supportgroep hebben met recht een streepje voor. Hun privileges bestaan bijvoorbeeld uit een luxe ingerichte loge met materialen en meubilair van hoogwaardige kwaliteit, die een verblijf in De Grolsch Veste uitermate aangenaam en comfortabel maken. Maar daar blijft het niet bij.

Behalve een fantastische accommodatie is er volop ruimte voor business-to-business, topdienstverlening en exclusieve bijeenkomsten voor DGA’ers, in het bijzijn van partners. Deze cruciale elementen voor het zakendoen maken het lidmaatschap van de FC Twente Supportgroep heel bijzonder en uiterst waardevol. FC Twente staat ervoor garant dat al deze privileges op topniveau worden verstrekt.

Luxe loge
Tijdens thuiswedstrijden is de toegang tot de Dik Wessels Loge uitsluitend voorbehouden aan de Raad van Commissarissen, de directie, het stichtingsbestuur en aan FC Twente Supportgroep-leden en hun partners.

Tijdens de wedstrijd nemen leden van categorie II plaats op tribunestoelen van hun eigen skybox. De luxe catering en consumpties in de loge zijn inclusief. Op aanvraag en onder voorbehoud van beschikbaarheid wordt een beperkt introducébeleid gevoerd, waarbij het niveau en het karakter van de FC Twente Supportgroep in acht worden genomen. Het gebruik van de luxe Dik Wessels Loge op niet-wedstrijddagen is uitsluitend een privilege voor leden van de FC Twente Supportgroep.

Faciliteiten

  • Luxe Business Seats boven het ereterras
  • Toegang tot de Dik Wessels Loge (incl. catering en consumpties)
  • Toegang tot alle business lounges in De Grolsch Veste
  • Parkeerplaats P-VIP
  • Exclusief karakter

Wilt u meer informatie over de Supportgroep? Vul dan onderstaand informatieformulier in.

Supportgroep informatieaanvraag