Ruik het gras en laat De Grolsch Veste met haar unieke sportbeleving de basis zijn om met uw bedrijf tot topprestaties te komen. De Grolsch Veste beschikt over meer dan 20 ver­schillende ruimtes en is geschikt voor groepen van 10 tot en met 30.000 personen.

  • Een aansprekende en inspirerende trouwlocatie, feestlocatie, of vergaderlocatie
  • Moderne, sfeervolle zalen met uitstekende faciliteiten
  • Uniek uitzicht vanuit uw vergaderruimte
  • Uitstekende bereikbaarheid en gratis parkeervoorzieningen
  • Uitgebreide cateringmogelijkheden
  • Mogelijkheid tot gebruik LED-boarding, videowalls of intern tv-circuit

Wij geven graag de voorzet op maat, het binnenkoppen laten we aan u over!

Benieuwd naar onze virtuele tour, waarin verschillende mogelijkheden en impressies zijn opgenomen? Klik dan hier!

Nieuws

De Grolsch Veste 2020 tweutr Supporters Business De Grolsch Veste Alles gericht op zo snel mogelijk volle tribunes Beste FC Twente-supporter,

Komend weekend zijn er voor het eerst weer supporters in het stadion, ook in De Grolsch Veste. Volgens demissionair premier Rutte is het versoepelen van de maatregelen ‘ongelooflijk spannend’, maar verantwoord. Wat wij niet zo spannend vinden is het ontvangen van 4.000 supporters in De Grolsch Veste, zondag tegen FC Utrecht. We hebben eerder dit seizoen laten zien onder corona-omstandigheden prima (beperkt) publiek te kunnen ontvangen. De eerste twee wedstrijden was zelfs het dubbele aantal supporters aanwezig. Hopelijk is de manier waarop we de wedstrijd van zondag dienen aan te vliegen dan ook eenmalig. De verplichte sneltest en de maatregelen in het stadion maken het er voor de supporters niet gemakkelijk op. We hebben begrip voor hen die om die redenen afzien van een bezoek aan De Grolsch Veste. Een test-maatschappij moeten we niet willen, maar we hebben echter ook altijd gezegd dat we heel graag weer met supporters spelen en alleen op deze manier kunnen we blijkbaar terug naar ‘normaal’. Alles binnen de club is erop gericht zo snel mogelijk weer met volle tribunes te spelen. Zondag zal het voor de ploeg heel fijn zijn publiek in het stadion te zien. De twee wedstrijden aan het begin van het seizoen, met 8.000 supporters, leverden twee keer de volle winst op. Dat kan geen toeval zijn. Ik wens alle supporters alvast een heel mooie middag toe en verwacht dat zij een positieve bijdrage leveren aan een goed resultaat.
degrolschveste De Grolsch Veste Samenleving en stadions gaan langzaam weer open Beste FC Twente-supporter,

Dinsdag presenteerden demissionair premier Rutte en minister De Jonge tijdens hun persconferentie het plan om de samenleving weer in stappen te openen. Afhankelijk van het aantal ziekenhuisopnames en de hoeveelheid vaccinaties komen er versoepelingen. Per 28 april wil het kabinet de avondklok afschaffen en terrassen en winkels weer openen. Komende dinsdag wordt hierover een definitief besluit genomen. In mei moet buiten sporten weer mogelijk worden. Dat laatste is een goed bericht voor bijvoorbeeld alle amateurvoetballers, want zij zijn daar zo aan toe.
Volgende week wordt in het betaald voetbal weer met publiek gespeeld, zij het nog zeer beperkt en onder voorwaarden. Zoals ik vorige week al aangaf, snappen we goed dat er supporters zijn die geen sneltest willen ondergaan. Volgende week tegen FC Utrecht mogen we in ieder geval 4.000 seizoenkaarthouders verwelkomen en daar zijn we blij mee. Aanmelden kan tot zaterdagavond. De verschillende afdelingen zijn druk in de weer om – met de protocollen in de hand – de organisatie van de wedstrijd goed neer te zetten. We willen dat alles goed verloopt en dat iedereen zich veilig voelt. Via onze kanalen wordt iedere supporter van alle belangrijke informatie voorzien.

Inmiddels heeft meer dan 50% van de supporters afgezien van tegemoetkoming voor de dit seizoen gemiste wedstrijden. Dat betekent dat de club met deze tussenstand € 2,2 miljoen niet hoeft te compenseren. Dit is natuurlijk een prachtig cijfer, waarvoor absoluut een groot woord van dank op zijn plaats is!