Meindert van der Sluis is sinds het seizoen 2019-2020 de supporterscoördinator van FC Twente. Van der Sluis is de schakel tussen de supporters(verenigingen) en de club, waarbij hij dient als aanspreekpunt en belangenbehartiger van de supporters van FC Twente.

Meindert van der Sluis: “Ik wil graag een professionele bijdrage leveren aan een situatie waarin supporters, FC Twente en samenwerkingspartners op een constructieve en in een positieve sfeer begrip hebben voor elkaar en elkaar respecteren. Ik zie het als een belangrijke taak om supporters met name bij uitwedstrijden goed te faciliteren. Je wilt bijvoorbeeld dat supporters goed worden ontvangen. Ik hoop een zodanige bijdrage te kunnen leveren dat voetbal weer wat meer van de supporters wordt.”

De supporterscoördinator is een belangrijk aanspreekpunt voor alle supporterszaken waar de ledenvereniging bij betrokken is.

Elke BVO is door de KNVB verplicht een supporterscoördinator aan te stellen. De officiële benaming is SLO (Supporters Liaison Officer).

Meer informatie:
m.vandersluis@fctwente.nl
0613131898