Geniet van een unieke ervaring bij wedstrijden van FC Twente in De Grolsch Veste. Op deze pagina ziet u alle arrangementen die FC Twente biedt.

Skyboxarrangement

"De ultieme VIP-beleving bij FC Twente"

Met een skyboxarrangement kunt u uw netwerk optimaliseren in uw eigen VIP-ruimte in De Grolsch Veste. Op het terras van iedere skybox bevinden zich 12 tot 35 luxe Business Seats. U kunt verschillende skyboxarrangementen afnemen voor een wedstrijd naar keuze.

Ontdek de mogelijkheden

SIXTYFIVE | Chef's Experience

Een exclusief concept waarbij u de unieke kans krijgt om Twentse gastvrijheid, creativiteit en teamwork van dichtbij te ervaren op de meest unieke locatie in De Grolsch Veste. Persoonlijke aandacht aan tafel van zowel chefkok als sommelier zorgen voor een gastronomische ervaring als nooit te voren.

Bekijk de exclusieve faciliteiten

Club SIXTYFIVE

Een sfeervol concept waarbij gastvrijheid en de culinaire kunsten van De Grolsch Veste samen komen. Kom uitgebreid tafelen en maak kennis met verrassende gerechten binnen het vier-gangen Shared Dining Menu.

Meer informatie

Bistro De Veste

"Laagdrempelig karakter, de uitstekende gerechten en de informele sfeer" 

Twee uur voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd serveren wij een uitgebreid koud en warm buffet in onze 'Bistro De Veste'. Het betreft een all-in formule waarbij de binnenlands gedistilleerde dranken zijn inbegrepen in de prijs tot aanvang van de wedstrijd.

Meer informatie Bistro De Veste