Geniet van een unieke ervaring bij wedstrijden van FC Twente in De Grolsch Veste. Op deze pagina ziet u alle arrangementen die FC Twente biedt.
Skybox 123

Skyboxarrangement

"De ultieme VIP-beleving bij FC Twente"

Met een skyboxarrangement kunt u uw netwerk optimaliseren in uw eigen VIP-ruimte in De Grolsch Veste. Op het terras van iedere skybox bevinden zich 12 tot 35 luxe Business Seats. U kunt verschillende skyboxarrangementen afnemen voor een wedstrijd naar keuze.

Ontdek de mogelijkheden
Groepsarrangement

Groepsarrangement

"Een (zakelijke) avond uit bij een thuiswedstrijd van FC Twente" 

Een thuiswedstrijd van FC Twente is geschikt voor een (zakelijke) avond uit. Samen met collega's of relaties kunt u de prachtige ambiance in De Grolsch Veste meemaken. Tijdens deze arrangementen kunt u het zakelijke met het sportieve combineren.

Informatie Groepsarrangement
G37A8884 min 1

Cook & Play

"Een combinatie van topcuisine en topvoetbal binnen een exclusief all-inclusive concept" 

Een voetbalavond die van top tot teen verzorgd is, dat is Cook & Play in een notendop. In een stijlvolle trendy lounge, met uitzicht op het speelveld, kunt u uw relaties ontvangen en gezamenlijk genieten van een voortreffelijk en verrassend drie-gangen diner. De wedstrijd bekijkt u vervolgens met uw relaties in een luxe fauteuil op het buitenterras. 

Bekijk de exclusieve faciliteiten
6S4A0055 min

Pop-up restaurant 'Op Visite Bie'

"Geniet van Twents gastheerschap op topniveau" 

Tijdens deze culinaire voetbalavond kunt u onbeperkt genieten van het Twentse tapas menu. Bij aanvang van de wedstrijd neemt u plaats op de luxe Business Seat voor het restaurant. 

Meer informatie Pop-up restaurant
Bistro de Veste v2

Bistro De Veste

"Laagdrempelig karakter, de uitstekende gerechten en de informele sfeer" 

Twee uur voorafgaand aan iedere thuiswedstrijd serveren wij een uitgebreid koud en warm buffet in onze 'Bistro De Veste'. Het betreft een all-in formule waarbij de binnenlands gedistilleerde dranken zijn inbegrepen in de prijs tot aanvang van de wedstrijd.

Meer informatie Bistro De Veste