Een echte FC Twente-fan is supporter voor het leven. Hoe mooi is het dan om zelfs de uitvaart in het teken van die ware clubliefde te laten staan? Vredehof Uitvaartverzorging en diverse supportersverenigingen (‘Bagpipe’, ‘Vak-P’, Vjenne Rednex en Borne) hebben dit mogelijk gemaakt door samen een uitvaartcatalogus met FC Twente producten en diensten te maken. Zo kan iedere FC Twente fan tijdens zijn uitvaart betekenis geven aan zijn liefde voor de club.

Rol supportersverenigingen

Door de supportersverenigingen zijn de diverse wensen en behoeften rondom een FC Twente uitvaart in kaart gebracht. Dit om een zo compleet mogelijke uitvaartcatalogus samen te stellen. Het resultaat is een laagdrempelig pakket met een breed aanbod aan producten en diensten die voor een eerlijke prijs wordt aangeboden.

Vredehof Uitvaartverzorging is blij met het initiatief van de supportersverenigingen en de belangeloze ondersteuning vanuit FC Twente. Zij merkten in toenemende mate dat mensen tijdens hun afscheid (lees uitvaart) behoefte hadden om uiting te geven aan hun liefde voor de club. Met de FC Twente uitvaartcatalogus is hier gehoor aan gegeven.

Op de website van Vredehof is meer informatie te vinden.

FC Twente Uitvaart Vredehof

Brochure

Bekijk hier de brochure
Folder Vredehof FC Twente uitvaart