Official Shirt Partner van FC Twente

TOTO en Taurus zijn de Official Shirt Partners van FC Twente. Beide partijen staan met logo afgebeeld op de mouw van de drie wedstrijdshirts van de eerste selectie van de club. 

Official Shirt Partner TOTO

TOTO staat sinds het seizoen 2020-2021 op de mouw van het wedstrijdshirt en voelt zich thuis bij FC Twente omdat het een club is die zoveel mensen beweegt. TOTO is dan ook trots op het Partnership met een club die gesteund wordt door een trouwe supportersschare. De samenwerking wordt gericht op het activeren van de supportersdatabase en de risico's van gokken bespreek maken. Voor dat laatste is het initiatief "rugdekking" geïntroduceerd, dit om handvaten te bieden om verslaving te voorkomen. Zo creëren we samen een veilige speelomgeving voor elke deelnemer bij TOTO. 

 

Official Shirt Partner Taurus Corporate Finance

Taurus Corporate Finance staat sinds het seizoen 2023-2024 op de mouw van het wedstrijdshirt onder de Eredivisiebadge. Taurus is een bedrijf met Twentse- en Achterhoekse roots en voelt zich thuis bij FC Twente. 

Taurus richt zich op ondernemingen die vooruit willen. Bedrijven die willen groeien, klaar zijn voor een nieuw hoofdstuk of juist strijden voor hun voortbetaan. Dat doet Taurus met een team van bevlogen professionals met (inter)nationale kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsovernames en herstructurering. Klanten typeren de werkwijze van Taurus als ondernemend, deskundig en persoonlijk betrokken.