Hoofdsponsor van FC Twente

Elektramat is vanaf het seizoen 2023-2024 de nieuwe hoofdsponsor van FC Twente. De Enschedese onderneming was de laatste jaren al als sponsor en Premium Partner aan de club verbonden en groeit nu door naar de rol van hoofdsponsor. Elektramat en FC Twente hebben een overeenkomst gesloten voor twee seizoenen.

Over Elektramat
Elektramat is een online elektrotechnische groothandel die door heel het land zowel de particuliere als de zakelijke afnemers bedient. De organisatie verkoopt elektromaterialen voor in, op en rondom woningen en bedrijfspanden en is gespecialiseerd in groepenkasten. De organisatie probeert middels het principe van totale-klant-ontzorging, alle klanten een zo goed mogelijke ervaring te bieden en waarde toevoegend te opereren. De organisatie heeft meer dan 400 medewerkers en is actief in zowel Nederland als België. Meer informatie op www.elektramat.nl.

 

Exposure voor onze hoofdsponsor

De hoofdsponsor van FC Twente krijgt veel exposure. Zo is de hoofdsponsor terug te vinden op de officiële wedstrijdshirts, LED-Boarding in De Grolsch Veste, op de wedstrijdtickets, website en op tal van andere plaatsen.