De Grolsch Veste beschikt over een divers aantal boardingposities met ieder zijn eigen bereik en doelgroep. Met vaste boarding bij FC Twente bereikt u duizenden personen binnen de door u gewenste doelgroep. Gebruik vaste boarding om gemiddeld 25.000 personen te bereiken.

Rondom het speelveld beschikt FC Twente over een aantal posities vaste veld-boarding. Aan de korte zijdes bevindt deze boarding zich in het zicht van de televisiecamera's. Zo bent u verzekerd van exposure bij elke live-registratie of samenvatting op televisie en internet.

Naast de vaste veld-boarding beschikt FC Twente ook over diverse andere boardingposities, zoals op de middenring, tussen de eerste en tweede ring. Wij stemmen uw boarding af op de plek waar uw doelgroep zich in het stadion bevind zodat u gericht uw reclameboodschap kunt communiceren.

Benieuwd naar onze virtuele tour, waar u precies kunt zien welke mogelijkheden er zijn op de vaste boarding bij FC Twente in De Grolsch Veste? Klik dan hier!

Indien u graag in contact komt met één van onze accountmanagers, vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

 

Informatieaanvraag Vaste Boarding