De Grolsch Veste beschikt over een divers aantal boardingposities met ieder zijn eigen bereik en doelgroep. Met vaste boarding bij FC Twente bereikt u duizenden personen binnen de door u gewenste doelgroep. Gebruik vaste boarding om gemiddeld 25.000 personen te bereiken.

Op de tribunes beschikt FC Twente over een aantal posities vaste boarding. Denk hierbij aan de trapopgangen op de Businesstribune en de tweede ring of de hoeken van het stadion. Hierdoor is uw boarding zichtbaar voor alle bezoekers van De Grolsch Veste.

Naast de boarding op de tribunes beschikt FC Twente ook over boardingposities aan de dakrand (tweede ring) en aan het veld aan de kant van de dugouts. Wij stemmen uw boarding af op de plek waar uw doelgroep zich in het stadion bevind zodat u gericht uw reclameboodschap kunt communiceren.

Benieuwd naar onze virtuele tour, waar u precies kunt zien welke mogelijkheden er zijn op de vaste boarding bij FC Twente in De Grolsch Veste? Klik dan hier!

Indien u graag in contact komt met één van onze accountmanagers, vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

 

Informatieaanvraag Vaste Boarding