Naast de LED-boarding aan het veld, welke met name gericht is om uw merk of bedrijf op landelijk niveau onder de aandacht te brengen, beschikt FC Twente over in totaal 458 meter LED-boarding op de middenring. Dé uitgelezen mogelijkheid om de 30.000 supporters in De Grolsch Veste tweewekelijks te bereiken met uw eigen uiting.

De wedstrijden in De Grolsch Veste zijn nagenoeg altijd uitverkocht. Supporters uit de gehele regio, maar ook van ver daar buiten, zorgen iedere thuiswedstrijd voor een geweldige sfeer en stadionbeleving. De LED-boarding op de middenring helpt om de stadionbeleving nog meer te vergroten. Naast de mogelijkheid voor sponsors om te adverteren en de supporters te bereiken zal het ingezet worden om het wedstrijdbezoek voor supporters nog unieker te maken. Dit verhoogt de attentiewaarde van de gehele LED-boarding waardoor uw eigen uiting ook beter onder de aandacht zal komen.

We hebben meerdere mogelijkheden en denken graag met u mee om uw doelstellingen te verwezenlijken. Laat uw gegevens achter in onderstaande formulier en één van onze accountmanagers zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

DSC01048 Pano v2
LED-boarding middenring

Informatieaanvraag LED-boarding middenring