FC Twente heeft met de videowalls twee grote unieke schermen in het stadion waarop de mogelijkheden groot zijn. Een laagdrempelige manier om gemiddeld 475.000 bezoekers per seizoen in De Grolsch Veste te bereiken met uw eigen boodschap. De animaties zijn flexibel en hierdoor uitermate geschikt voor actiematige uitingen.

De videowalls zijn een uniek advertentiemedium om de supporters in De Grolsch Veste te bereiken. Middels een banner op de videowalls wordt uw uiting van 15 seconde minimaal acht keer per wedstrijd getoond.

Daarnaast is het mogelijk om uw eigen commercial te tonen (beeld en geluid) of uw logo te verbinden aan een speciaal moment gedurende de wedstrijd zoals de wisselsponsor, doelpuntsponsor, gele kaart sponsor, etc.

Benieuwd naar onze virtuele tour, waar u precies kunt zien welke mogelijkheden er zijn op de Videowalls bij FC Twente in De Grolsch Veste? Klik dan hier!

Indien u graag in contact komt met één van onze accountmanagers, vul dan hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

A9tgowx1 w4n6bu dr8

Informatieaanvraag Videowalls