Voetbal is voor iedereen, zo ook voor mindervaliden. In De Grolsch Veste zijn een drietal rolstoelplatformen, waar veelal seizoenkaarthouders zitten. Voor elke wedstrijd zijn er een paar mindervalide plekken beschikbaar voor de losse kaartverkoop.  

Thuiswedstrijd bezoeken als mindervalide

Bij elke thuiswedstrijd zijn er een aantal mindervalide plekken beschikbaar op de rolstoelplatformen. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact op met FC Twente over de eventuele mogelijkheden door een mail te sturen naar ticketing@fctwente.nl of te bellen met 053 – 85 25 777.

Uitwedstrijd bezoeken als mindervalide

Bij uitwedstrijden van FC Twente stelt de tegenstander een aantal plekken mindervalide plekken beschikbaar aan mindervalide supporters van FC Twente. Wil je hier gebruik van maken? Wil je meer informatie hierover? Neem dan contact op met FC Twente over de eventuele mogelijkheden door een mail te sturen naar ticketing@fctwente.nl of te bellen met 053 – 85 25 777.

Een seizoenkaart als mindervalide 

Het is mogelijk om als mindervalide een seizoenkaart op een rolstoelplatform te hebben. Door de grote vraag hiervoor is het niet mogelijk dat u gelijk het aankomende seizoen geplaatst kan worden. Wil je meer informatie hierover? Neem dan contact op met FC Twente over de eventuele mogelijkheden door een mail te sturen naar ticketing@fctwente.nl of te bellen met 053 – 85 25 777.