In De Grolsch Veste zijn een drietal rolstoelplatformen, waar veelal seizoenkaarthouders zitten. Voor elke wedstrijd zijn er een paar mindervalide plekken beschikbaar voor de losse kaartverkoop.  

 

Thuiswedstrijd bezoeken als mindervalide

Bij elke thuiswedstrijd zijn er een aantal mindervalide plekken beschikbaar op de rolstoelplatformen. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact op met FC Twente over de eventuele mogelijkheden door een mail te sturen naar ticketing@fctwente.nl of te bellen met 053 – 85 25 777.

Uitwedstrijd bezoeken als mindervalide

Bij uitwedstrijden van FC Twente stelt de tegenstander een aantal plekken mindervalide plekken beschikbaar aan mindervalide supporters van FC Twente. Wil je hier gebruik van maken of meer informatie over? Neem dan contact op met FC Twente over de eventuele mogelijkheden door een mail te sturen naar ticketing@fctwente.nl of te bellen met 053 – 85 25 777.

Kaarten voor bekerduel, Europese wedstrijd of FC Twente Vrouwen

Voor mindervalide supporters is er ook de mogelijkheid om bij thuiswedstrijden in de beker of in Europa de vaste plek terug te kopen in De Grolsch Veste. Ook voor thuiswedstrijden van FC Twente Vrouwen is het mogelijk een mindervalide-kaart te bestellen. Wil je daar gebruik van maken, neem dan contact op met ticketing@fctwente.nl of bel met 053 – 85 25 777.

Een seizoenkaart als mindervalide 

Het is mogelijk om als mindervalide een seizoenkaart op een rolstoelplatform te hebben. Door de grote vraag hiervoor is het niet mogelijk dat u gelijk het aankomende seizoen geplaatst kan worden. Wil je meer informatie hierover? Neem dan contact op met FC Twente over de eventuele mogelijkheden door een mail te sturen naar ticketing@fctwente.nl of te bellen met 053 – 85 25 777.

Liftgebruik in De Grolsch Veste

Mindervalide seizoenkaarthouders die op een reguliere stoel zitten, maar niet goed gebruik kunnen maken van het trappenhuis, is er de mogelijkheid om gebruik te maken van de lift. Supporters met een liftpas kunnen via de lift bij ingang N naar de tweede ring van De Grolsch Veste. Wil je meer informatie over de liftpas, of wil je een liftpas aanvragen? Neem dan contact op met FC Twente over de eventuele mogelijkheden door een mail te sturen naar ticketing@fctwente.nl of te bellen met 053 - 85 25 777


Online ticketshop uitgebreid met kaartenmarkt

De Online Ticketshop van FC Twente is uitgebreid met kaartenmarkt. Mocht je onverhoopt een keer niet naar een thuiswedstrijd van FC Twente kunnen, dan kun je vanaf nu je kaart voor een thuiswedstrijd aanbieden aan een andere supporter. Deze mogelijkheid is er ook voor minder-valide supporters. Kun je een keer niet naar een thuiswedstrijd komen, neem dan contact op met: ticketing@fctwente.nl of te bellen met 053 - 85 25 777.

Horeca: herbruikbare beker

De minder-valide supporters op de rolstoelplatforms in De Grolsch Veste kunnen gebruik maken van een speciale horeca-service. Een catering-medewerker komt tijdens de wedstrijd de bestelling opnemen en de bestelling brengen.
Sinds 2024 wordt drank in De Grolsch Veste geschonken in een herbruikbare beker, hiervoor moet een bekermunt worden ingeleverd. Na afloop van de wedstrijd komt een catering-medewerker langs om de bekers weer in te nemen en de bekermunt terug te geven.