Wanneer je een uitwedstrijd van FC Twente wil bezoeken dien je hier kaarten voor te bestellen. Deze kaarten kunnen uitsluitend besteld worden via deze pagina. De verkoop van deze kaarten start 2 weken voorafgaand aan de uitwedstrijd. 

Wie mag uitwedstrijden van FC Twente bezoeken?

Supporters in het bezit van een geldige seizoenkaart of ClubCard (hieronder vallen ook lidmaatschappen van de Young Reds en Kidsclub) kunnen kaarten bestellen voor uitwedstrijden. De kaarten zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar, waardoor deze op naam van de betreffende supporter dient te staan. 

Korting voor leden van supportersverenigingen

Supporters die lid zijn van 1 van de 32 officiële supportersverenigingen van FC Twente hebben €2,50 korting op de kaarten voor uitwedstrijden. Supportersverenigingen regelen vaak ook zelf de kaarten voor uitwedstrijden. Informatie hierover kun je aanvragen bij jouw eigen supportersvereniging. 

Hoe bestel ik kaarten voor uitwedstrijden?

Je bestelt kaarten voor uitwedstrijden door onderstaand formulier (verschijnt zodra de verkoop begint) correct in te vullen, deze wordt automatisch verzonden naar uitwedstrijden@fctwente.nl. Alle gevraagde gegevens moeten ingevuld worden, zodat de aanvraag in behandeling genomen kan worden. Mochten supporters gebruik willen maken van de korting voor leden van Supportersverenigingen, dan graag een kopie van het lidmaatschapspasje meesturen. 

Nadat het formulier is verstuurd ontvang je een automatische bevestiging dat de aanvraag correct is ontvangen bij ons. Dit is geen definitieve bevestiging. Mocht de aanvraag gehonoreerd kunnen worden dan ontvang je later apart de definitieve bevestiging.

FC Schalke 04 - FC Twente
Woensdag 24 juli, 18.30 uur

In voorbereiding op het nieuwe seizoen speelt FC Twente op woensdag 24 juli een oefenwedstrijd tegen FC Schalke 04. De wedstrijd wordt gespeeld op het EVONIK Sportpark in Marl en begint om 18.30 uur.
De organisatie van de oefenwedstrijd is in handen van FC Schalke 04. Voor FC Twente is dit een uitwedstrijd, waardoor er op het Sportpark in Marl een beperkt aantal plaatsen (420) beschikbaar is voor FC Twente-supporters. De VELTINS Arena van FC Schalke 04 is niet beschikbaar als speellocatie, vanwege concerten in die periode.

Kaartverkoop
Het eerste deel van de kaarten voor FC Twente-supporters wordt beschikbaar gesteld aan de supportersverenigingen van FC Twente. Het laatste deel van de kaarten gaat maandag 17 juni vanaf 13.00 uur in de verkoop via onderstaand formulier. 

Kaartprijs
€12,- (staanplaatsen)

Uitwedstrijden 24/25