Eerste selectie

Rondom thuiswedstrijden van FC Twente is er in de directe omgeving van De Grolsch Veste nauwelijks parkeerplek voor supporters die geen parkeerkaart voor de auto hebben. Voor supporters die niet met het openbaar vervoer of fiets naar het stadion kunnen komen, is het advies om de auto te parkeren op het terrein van de Universiteit Twente. Vanaf hier rijden elke wedstrijd gratis pendelbussen van en naar het stadion.

  • Voorafgaand aan de laatste thuiswedstrijd zijn er zondag rondom De Grolsch Veste, bij Vak-P en De Vriendenkring, extra horecapunten. Deze zijn vanaf 12.00 uur geopend. Het stadion is vanaf 13.00 uur open.
  • Om drukte kort voor de wedstrijd te voorkomen bij de toegangspoorten van De Grolsch Veste, is het advies om tijdig naar het stadion te komen. 
  • Tot en met het eind van het seizoen moeten supporters bij thuiswedstrijden rekening houden met extra verkeersdrukte op weg naar De Grolsch Veste. De Bosweg bij de Universiteit Twente is namelijk de komende maanden afgesloten voor alle verkeer.
    Voor supporters die niet met het openbaar vervoer of fiets naar het stadion kunnen komen:
    Supporters uit de richting Hengelo kunnen aanrijden via de Hengelosestraat.
    Supporters uit de richting Oldenzaal kunnen aanrijden via de Horstlindelaan en parkeren op het terrein van de Universiteit Twente. Daar kun je eventueel in de gratis pendelbus stappen naar De Grolsch Veste.

Laatste thuiswedstrijd van het seizoen
Zondag na FC Twente - FC Volendam willen we afscheid nemen van de spelers die vertrekken en reikt de supportersvereniging De Vriendenkring de jaarlijkse bokalen uit aan speler en talent van het seizoen. Dit verdient alle aandacht en een mooi podium. Mede namens de staf en de spelersgroep hierbij een dringende oproep om op de plek te blijven en absoluut niet het veld op te gaan, zodat deze activiteiten doorgang kunnen vinden. De spelersgroep en staf willen alle supporters bedanken voor hun geweldige support dit seizoen. Laten we in stijl afsluiten en er samen voor zorgen dat het een mooie middag wordt.

Herbruikbare beker, vergeet je munt niet
Dit seizoen is de herbruikbare beker bij de horecakiosken verder geïntroduceerd in De Grolsch Veste en uitgebreid naar de omloop van de tweede ring. Bij eerdere wedstrijden kregen supporters bij binnenkomst een bekermunt die zij in kunnen leveren bij de bestelling. Vergeet je bekermunt niet, deze wordt niet meer gratis uitgedeeld. Meer informatie is te lezen op deze pagina

 

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.