Open Dag 2024 Supporters

De spelers van de eerste selectie en speelsters van FC Twente Vrouwen worden zondagmiddag aan het eind van de middag gepresenteerd tijdens de Open Dag bij De Grolsch Veste. Waarna Jannes voor een speciaal muzikaal optreden zorgt en de dag voor de supporters afsluit.

Nadat de speelsters van FC Twente Vrouwen zondag rond 15.30 uur het podium voor De Grolsch Veste betreden, is het even later de beurt aan de selectie van trainer Joseph Oosting. De speelsters en spelers van FC Twente presenteren zich voor het nieuwe seizoen. Op het podium worden zijn verwelkomd door onze stadionspeaker Jan Bruins en presentator Bert Eeftink.

Na 16.00 uur sluiten we de Open Dag af met Jannes. De muziek van Jannes werd afgelopen seizoen al veelvuldig gedraaid in het stadion en het optreden van hem na de laatste thuiswedstrijd was uniek. Ook zondag zal het feestelijk worden. 

Podium voor het stadion
Vanwege de verschillende bouwwerkzaamheden in De Grolsch Veste is het deze zomer helaas niet mogelijk om activiteiten op het veld en op de tribune te organiseren. Om die reden vinden de presentaties van de selecties van FC Twente en FC Twente Vrouwen plaats op een groot podium voor de hoofdingang van De Grolsch Veste.

78580 v2
99 v2

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.