FC Twente Vrouwen

René Roord, technisch manager van FC Twente Vrouwen,  blijft langer bij de club. Hij heeft deze week zijn contract, dat liep tot het eind van volgend seizoen, tussentijds verlengd. Roord is nu tot medio 2026 verbonden aan FC Twente.

René Roord: “Vanaf de eerste dag dat ik als technisch manager voor FC Twente Vrouwen actief ben, heb ik me op mijn plek gevoeld. De samenwerking met de directie van de club, de staf en de speelsters is heel prettig. Daarnaast hebben we de laatste jaren veel mooie resultaten behaald. FC Twente Vrouwen is een van de toonaangevende teams in de Nederlandse vrouwencompetitie. Dat hebben we met zijn allen bereikt en daar mogen we best trots op zijn. Ik zie nog veel uitdagingen, bijvoorbeeld het bereiken van de poulefase van de Champions League, maar ook op het gebied van (regionale) talentontwikkeling liggen er nog veel kansen. Ik wil me daar de komende jaren graag voor blijven inzetten.”

Paul van der Kraan: “FC Twente Vrouwen heeft sinds de aanstelling van René grote stappen gemaakt. Op allerlei gebied is de vrouwenafdeling verder geprofessionaliseerd. We zijn heel blij dat René de komende jaren aan de club verbonden blijft.”

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.