FC Twente Vrouwen

FC Twente Vrouwen speelt zondagmiddag de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen Vrouwen, aftrap 12.15 uur. Voor de ploeg van trainer Robert de Pauw de laatste wedstrijd in de reguliere competitie.

In het weekend van 4/5/6 maart begint voor de clubs in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen een nieuwe competitieronde waarin de negen clubs elkaar één keer treffen. Voor FC Twente Vrouwen staan dan in het voorjaar vier thuis- en vier uitwedstrijden op het programma.

Nadat afgelopen week de interlandwedstrijden van Oranje Vrouwen werden gespeeld tijdens het Tournoi de France, wordt dit weekend de competitie in Nederland hervat met twee inhaalduels. Maandag speelt PSV tegen Ajax en zondag FC Twente tegen Heerenveen. Dan is bekend wie na zestien competitieduels bovenaan staat en als koploper de laatste competitieronde in gaat. Ajax is momenteel lijstaanvoerder, met een punt meer dan FC Twente dat tweede staat. 

Oranje Leeuwinnen
Namens FC Twente Vrouwen maakten Van Domselaar, Dijkstra, Olislagers, Van Es, Van Dooren en Casparij afgelopen deel uit van de selectie van Oranje. In Frankrijk werd gewonnen van Finland (3-0), gelijkgespeeld tegen Brazilië (1-1) en trof het dinsdag gastland Frankrijk. Tegen Finland kwamen alle zes de speelsters van FC Twente Vrouwen in actie.