FC Twente Vrouwen

Vrijdag staat voor FC Twente Vrouwen het eerste oefenduel van de voorbereiding op het programma. Om 19.00 uur wordt er afgetrapt op Sportpark Scheurserve, het complex van Sparta Enschede.

In aanloop naar het nieuwe Eredivisie-seizoen en de voorrondes van de UEFA Women's Champions League werkt FC Twente Vrouwen een serie wedstrijden af. Vrijdagavond oefent de ploeg van Joran Pot tegen PEC Zwolle. Entree is gratis.

 

59929562 FC Twente

Programma voorbereiding

De voorbereiding bestaat uit twee blokken. Het eerste blok duurt tot vrijdag 21 juli en in deze weken worden er twee oefenwedstrijden gespeeld.

  • Vrijdag 7 juli, 19.00 uur. FC Twente - PEC Zwolle (locatie: Sparta Enschede).
  • Zaterdag 15 juli, 17.00 uur. FC Twente - Bayer Leverkusen (locatie: Sparta Enschede).

Het tweede blok begint op maandag 7 augustus. Ter voorbereiding op de voorrondes van de UEFA Women's Champions League staan er meerdere oefenwedstrijden op het programma.

  • Dinsdag 15 augustus, 14.00 uur. FC Twente - Anderlecht (Wittenhorst).
  • Zaterdag 19 augustus, 14.00 uur. FC Twente - Standard Luik (Wittenhorst).
  • Zaterdag 26 augustus, 14.00 uur. SGS Essen - FC Twente (Essen)
  • Dinsdag 29 augustus, Be Quick '28 - FC Twente (locatie en tijd nnb)

Voorrondes UEFA Women's Champions League

Op 6 september wordt de eerste voorronde van de UEFA Women's Champions League gespeeld. FC Twente Vrouwen neemt het op tegen Sturm Graz. De winnaar speelt op 9 september de finale, waar Levante (Spanje) of Stjarnan (IJsland) wacht. De winnaar van het mini-toernooi stroomt door naar ronde 2 in de voorrondes van de Champions League.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.