club Scoren in de wijk

Dit seizoen heeft Stichting FC Twente, scoren in de wijk het project TwenteFit geïntroduceerd. Tijdens dit project gaan de coaches van Scoren in de wijk aan de slag met de deelnemers die een actievere en gezondere leefstijl willen realiseren. Het project bestaat uit twaalf trainingen. TwenteFit is gericht op supporters, maar ook op werknemers van sponsoren.

Onlangs sloten ook hoofdsponsor Elektramat en official partner ThermoSolutions zich aan bij TwenteFit en bieden zij hun werknemers de ruimte om een actievere en gezondere leefstijl te realiseren. Deze week vond er een kick-off plaats voor de deelnemers.

Roy Elferink, projectleider Scoren in de wijk: "Dit seizoen hebben een aantal supporters al deelgenomen aan TwenteFit en daar kijken we goed op terug. TwenteFit is ook gericht op bedrijven die bij FC Twente en Scoren in de wijk zijn aangesloten en met de deelname van Elektramat en ThermoSolutions kunnen we een mooi vervolg geven aan TwenteFit. We hopen dat de komende tijd meer bedrijven die gelieerd zijn aan FC Twente en Scoren in de wijk zich aansluiten.”

DSC01463 Verbeterd NR
DSC01468 Verbeterd NR
DSC01539 Verbeterd NR
DSC01580 Verbeterd NR

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.