Eerste selectie camtwe

FC Twente keerde zondagmiddag met drie punten op zak terug uit Leeuwarden. In de slotseconden scoorde Ricky van Wolfswinkel uit een strafschop de enige treffer van de middag. Direct na afloop blikten aanvoerder Robin Pröpper, doelpuntenmaker Ricky van Wolfswinkel en Michel Vlap terug op de middag in Friesland.

CAMTWE Interview Ricky
Interview

Robin Pröpper: "Lastige wedstrijd, we waren heel slordig"

“Uiteindelijk zagen we deze zege niet meer aankomen, het was een lastige wedstrijd. We waren ontzettend slordig en hadden veel balverlies. Uiteindelijk creëren we wel wat kansen, maar die gingen er niet in. Dan moet je uiteindelijk de nul houden en op dat punt spelen. Gelukkig kregen we die strafschop en bleef Ricky koelbloedig", vertelt Pröpper. 

“De afgelopen uitwedstrijden waren veel beter dan vandaag, in die duels hadden we meer de overhand. Alleen in de eerste tien minuten hebben we een kans weggegeven en daarna niet meer. In de tweede helft kregen we wat kansen uit goede spelmomenten, maar verder waren we heel slordig."

Michel Vlap: “Toch drie punten, dat is wel lekker”

“Het was een heetgebakerd potje. Je wist vanaf minuut een dat ze erop klappen en daar hadden we in het begin best wel wat moeite mee. Uiteindelijk moet je hetzelfde brengen en waren we zelf aan de bal niet goed. Maar toch drie punten, dat is wel lekker hoor. Uiteindelijk wil je hier drie punten pakken en dat is gelukt en de concurrenten hebben punten verspeeld.”

 

56722450 FC Twente