Premium Seat

Als Premium Seat-houder beschikt u over een stoel op de Diekmantribune en heeft u op wedstrijddagen de mogelijkheid gebruik te maken van diverse faciliteiten. Zo heeft u op wedstrijddagen bijvoorbeeld toegang tot de Hatrans Lounge. Een gezellige lounge waarin de geschiedenis van de regio Twente is teruggebracht. Hier kunt u op informele wijze in contact komen met andere Premium Seat-houders. Gezelligheid staat hier altijd voorop. De Premium Seats (Plus) zijn uitermate geschikt voor het MKB, ZZP’ers, kleine zelfstandigen en supporters die iets meer luxe wensen.

Momenteel zijn er geen Premium Seat plekken beschikbaar. U kunt zich via het formulier onderaan de pagina inschrijven voor de wachtlijst van een Premium Seat.

Hatrans Lounge

Hatrans Lounge

De Premium Seat (plus) houders hebben toegang tot de Hatrans Lounge. De Hatrans Lounge is in 2018 verbouwd met als thema ‘een reis door Twente’. Voetbal en de regio Twente wordt hier op een pure manier beleefd. Gezamenlijk wordt uitgekeken naar de start van de wedstrijd en na de wedstrijd wordt onder het genot van een drankje de wedstrijd geëvalueerd.

Wat bevat jouw Premium Seat (Plus) Seizoenkaart?

  • Een luxe Business Seat op de Diekmantribune
  • Toegang tot de Hatrans Lounge
  • Toegang tot alle thuiswedstrijden in de Eredivisie van FC Twente 
  • Premium Seat Plus: ook toegang tot thuiswedstrijden van de KNVB Beker en Europese thuiswedstrijden, daarnaast krijgt een Premium Seat Plus houder een parkeerkaart.

Voor vragen of extra informatie kunt u terecht bij ticketing@fctwente.nl of 053 - 8525 777.

Inschrijven wachtlijst Premium Seat