Premium Seat

Als Premium Seat-houder beschikt u over een stoel op de Diekmantribune en heeft u op wedstrijddagen toegang tot de Hatrans Lounge. Een gezellige lounge waarin de geschiedenis van de regio Twente is teruggebracht. Hier kunt u op informele wijze in contact komen met andere Premium Seat-houders. Gezelligheid staat hier altijd voorop. De Premium Seats (Plus) zijn uitermate geschikt voor het MKB, ZZP’ers, kleine zelfstandigen en supporters die iets meer luxe wensen.

Hatrans Lounge

Hatrans Lounge

De Premium Seat (plus) houders hebben toegang tot de Hatrans Lounge. De Hatrans Lounge is in 2018 verbouwd met als thema ‘een reis door Twente’. Voetbal en de regio Twente wordt hier op een pure manier beleefd. Gezamenlijk wordt uitgekeken naar de start van de wedstrijd en na de wedstrijd wordt onder het genot van een drankje de wedstrijd geëvalueerd.

Alle Premium Seat (Plus) kaarten zijn verkocht.

Op dit moment zijn alle beschikbare Premium Seat (Plus) seizoenkaarten verkocht. Heb jij interesse in een Premium Seat (Plus) seizoenkaart? Meld je dan hier aan voor de wachtlijst.

Wil jij jouw kaarten zakelijk hebben staan? Maak dan hier alvast een zakelijk account aan en meld je aan voor de wachtlijst.

Met jouw inschrijving voor de wachtlijst kan jij maximaal 2 Premium Seat (Plus) kaarten bestellen. Het is niet mogelijk om je meerdere keren in te schrijven.

Het aantal Premium Seat (Plus) kaarten dat voor het nieuwe seizoen beschikbaar komt is afhankelijk van het aantal Premium Seat (Plus) kaarten dat niet verlengd wordt. Supporters die in aanmerking komen voor een Premium Seat (Plus) zullen per mail geïnformeerd worden. Gezien de grote vraag naar de kaarten kan het meerdere seizoenen duren voordat je in aanmerking komt.

Een Premium Seat bij FC Twente biedt jou:

  • Een plek op de Diekmantribune
  • Toegang tot de Hatrans Lounge
  • Toegang tot de zeventien Eredivisie-thuiswedstrijden van het eerste elftal
  • Voorrang op kaartverkoop bij oefen- en bekerwedstrijden.

Een Premium Seat Plus bij FC Twente biedt jou:

  • Een plek op de Diekmantribune
  • Toegang tot de Hatrans Lounge
  • Toegang tot de zeventien Eredivisie-thuiswedstrijden van het eerste elftal
  • Toegang tot thuiswedstrijden van de KNVB Beker en Europese thuiswedstrijden
  • Mogelijkheid om een gratis parkeerkaart aan te vragen.

Voor vragen of extra informatie kunt u terecht bij ticketing@fctwente.nl of 053 – 8525 777.