Voor thuiswedstrijden van FC Twente Vrouwen zijn we op zoek naar amateurverenigingen die met hun jeugdleden deel willen nemen aan de Kidssupport. Jij kunt op deze manier met je voetbalteam of vereniging een mooie bijdrage leveren aan de thuisduels van FC Twente Vrouwen.

Mascotte

Bij iedere thuiswedstrijd van FC Twente Vrouwen verwelkomen we de mascotte op het veld. De mascotte mag bij opkomst met de scheidsrechter het veld op en draagt bovendien de wedstrijdbal bij zich. Voordat de wedstrijd begint wordt hij of zij door de wedstrijdspeaker voorgesteld aan het publiek. Ben jij jonger dan 12 jaar en zou jij mascotte bij een wedstrijd willen zijn? Geef je snel op: vrouwenvoetbal@fctwente-vrouwen.nl

Ballenjongens- en meisjes

Tijdens de wedstrijd van FC Twente Vrouwen wordt rondom het veld de inzet gevraagd van ballenjongens- of meisjes. Aan hen de belangrijke taak om de bal zo snel mogelijk weer bij de speelsters te bezorgen als deze buiten het speelveld komt. Bij elke wedstrijd zijn minimaal tien en maximaal twaalf jongens en meiden nodig. De minimale leeftijd is 14 jaar.

Hand in hand

Bij opkomst kom jij aan de hand van een speelster van FC Twente Vrouwen of van de tegenstander het veld op. Hierbij draag jij het tenue van FC Twente of dat van de tegenstander, een speciaal moment om dicht bij de speelsters te zijn. Elke wedstrijd kunnen 22 kinderen, tot 12 jaar, zich aanmelden.

Meer info?

Voor meer informatie over de Kidssupport kun je een e-mail sturen naar vrouwenvoetbal@fctwente-vrouwen.nl.