FC Twente komt naar jou toe! De FC Twente Kidsclub trainers  bezoeken wekelijks vele basisscholen in zowel Overijssel, Gelderland en Drenthe om er samen met jou en je klasgenootjes een sportieve, leuke en leerzame ochtend van te maken. 

Wat gaan we doen?

Weet jij waarom het zo belangrijk is om een boterham te eten voordat jij naar school gaat? Of waarom sporten zo goed voor je is?
De FC Twente Kidsclub trainers vertellen jou in het kort hoe je gezond moet leven en waarom dat zo belangrijk voor je is, maar natuurlijk krijgen jullie van de FC Twente Kidsclub trainers ook een super gave voetbalclinic!

Voordat jullie gaan sporten is het belangrijk om te beginnen met een warming up, daarna zullen de FC Twente Kidsclub trainers allerlei leuke (voetbal)spellen met je gaan doen. Je kan dan laten zien hoe goed jij al kan voetballen of misschien wil jij wel graag wat van ze leren?

Als jij en je klasgenootjes je talent voor sport hebben laten zien en de clinic is helaas weer afgelopen, krijg jij een uniek FC Twente diploma samen met een leuke goodiebag!

Groep 4 of 5? Vraag je leraar / lerares om je klas op te geven

Een super gave clinic van FC Twente Kidsclub trainers, op jouw school met al jouw klasgenootjes, een echte FC Twente diploma, een leuke goodiebag, dit klinkt toch fantastisch! En als de Kidsclub je nou ook nog kan vertellen dat de FC Twente Schooltour kosteloos is. Zit jij in groep 4 of 5? Dan kan jij aan je leraar/lerares vragen om jullie klas op te geven! 

Schooltour

Partner