Eten & drinken

Bij een wedstrijd van FC Twente is eten & drinken te bestellen bij onze kiosken. Wij hebben een uitgebreid assortiment.
Bij deze kiosken kun je betalen middels: 

  • Cashless per pin  
  • Vestekaart. Deze kaart is voor €2,- verkrijgbaar bij de servicepunten in het stadion.  

Herbruikbare beker

  • In de horecakiosken (vakken 108 t/m 135 en tweede ring) wordt gebruikt gemaakt van de herbruikbare beker.
  • Je levert de bekermunt in bij je bestelling en vervolgens krijg je je drankje in een herbruikbare beker.
  • Als je geen bekermunt bij je hebt, dan betaal je €2,- extra per beker.
  • Na inlevering van de lege beker ontvang je een bekermunt en geen geld terug. 

Toiletten

In de supportersvakken op de 1e ring (vakken 101 t/m 136) zijn er toiletgelegenheden voor mannen en vrouwen in de gracht. In de supportersvakken op de 2e ring (vakken 302 t/m 326) zijn er toilettengelegenheden voor mannen en vrouwen in de omloop van de 2e ring. 

Toegankelijkheid

Het stadion dient betreden te worden met een geldig toegangsbewijs (seizoenkaart of losse kaart) bij de ingang welke aangegeven staat op het toegangsbewijs. Voor de vakken op de 2e ring (302 t/m 324) zijn alle ingangen naar de 2e ring te gebruiken (ingangen M, N, Q, C, F). 

Ons stadion is ook toegankelijk voor mindervaliden. In De Grolsch Veste zijn een 3-tal rolstoelplatforms, waar veelal seizoenkaarthouders zitten. Voor elke wedstrijd zijn er een paar mindervalide plekken beschikbaar voor de losse kaartverkoop. Bekijk hier alle info over deze plekken. 

Wanneer je een toegangsbewijs voor de 2e ring hebt (vakken 302 t/m 324) en vanwege gezondheidsklachten (tijdelijk of blijvend) niet in staat bent om via de trap de tweede ring te bereiken, kun je gebruik maken van de lift bij ingang N. Stuur je verzoek om hier gebruik van te willen maken naar ticketing@fctwente.nl.

Rookvrij

Er geldt een rookverbod in De Grolsch Veste. Vanaf het seizoen 2020/’21 zijn alle stadions rookvrij.

Supporter Service Unit

Supporters kunnen voor vragen met betrekking tot de toegang tot het stadion en het kopen van toegangskaarten op de wedstrijddag terecht bij de SSU (Supporters Service Unit). Deze is te vinden naast ingang J aan de spoorzijde en is geopend vanaf 2 uur voor de wedstrijd tot 30 minuten na aanvang van de wedstrijd.

Het stadion is bij thuiswedstrijden geopend vanaf 1,5 uur voor de aftrap.

Fanstore

Een bezoekje aan onze FC Twente Fanstore op de wedstrijddag mag niet ontbreken. Hier vind je onze officiële tenues, trainingskleding en een groot assortiment aan fanartikelen. De Fanstore is op wedstrijddagen geopend van 2,5 uur voor aanvang van de wedstrijd tot 1 uur na de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd (inclusief de rust) is de Fanstore gesloten.

Wij verzoeken iedereen om de bezoekers om deze informatie goed door te lezen. We doen een dringend beroep op iedereen om zich te houden aan de aanwijzingen van het veiligheidspersoneel.

Mindervaliden informatie

De Grolsch Veste kent goede faciliteiten voor mindervaliden als ook rolstoelgebruikers. Bent u op zoek naar meer informatie voor het bezoeken van wedstrijden in De Grolsch Veste terwijl u slecht ter been of rolstoel afhankelijk bent? Klik dan op onderstaande button.