Eerste selectie twemot

Na het gelijke spel (2-2) in de oefenwedstrijd tegen het Schotse Motherwell FC blikte trainer Joseph Oosting terug op de avond in Deurningen.

68224259 FC Twente v2
68224267 FC Twente v2

Joseph Oosting: “We zitten nog vroeg in de voorbereiding en vanavond hebben we met twee elftallen gespeeld. Het gaat nu vooral om fit worden, vast worden en ik heb vandaag weer een aantal goede dingen gezien. Dan kijk je niet zo snel naar het resultaat van de wedstrijd, maar naar de uitvoering en ons spel. De dingen die je getraind hebt wil je terugzien. In de tweede helft hadden we meer diepte in het speel en creëer je meer kansen. Dat hadden we voor rust niet.”

De Lutte
Komende maandag vervolgt Joseph Oosting met zijn ploeg de voorbereiding op het seizoen. “Dan staat er weer een week te wachten met veel trainingen en aan het eind van de week hebben we een trainingskamp in De Lutte. Er gaat dan weer een stapje bij in de belasting. Zaterdag spelen we in Goor tegen Sint Truiden. Dat is weer een wedstrijd op niveau en dat willen we ook, het level moet omhoog. We willen onszelf testen, het is iedere wedstrijd volle bak.”

Interview thumbnail v5
Interview
68224354 FC Twente v4
68224556 FC Twente v3
68224740 FC Twente v3

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.