Supporters

De verlengperiode voor Seizoenkaart- en Premium Seathouders loopt tot en met woensdag 10 mei.

Dit seizoen speelt FC Twente haar thuiswedstrijden in een nagenoeg uitverkochte Grolsch Veste. Ons stadion is weer een onneembare vesting waar supporters en spelers trots op zijn. Afgelopen jaar werden alle beschikbare seizoenkaarten besteld en dat was uniek. We hopen dat we ook in het nieuwe seizoen op jullie steun mogen rekenen!

Prijzen
Afgelopen jaren hebben we voor onze seizoenkaarthouders geen prijsverhoging doorgevoerd. Door de inflatie en stijgende kosten ontkomen we er dit jaar niet aan om de prijzen aan te passen. Nieuwe seizoenkaarthouders hebben voor dit seizoen de nieuwe prijs al betaald en in het seizoen 2023-2024 geldt dit voor alle seizoenkaarthouders.

Belangrijke data


Dinsdag 18 april t/m woensdag 10 mei

Verlengperiode Seizoenkaart- en Premium Seat-houders

Dinsdag 16 mei en woensdag 17 mei
Verplaatsperiode Seizoenkaart- en Premium Seat-houders

Dinsdag 23 mei
Start verkoop wachtlijst

Websiteheader Veur Altied FocusFillWyIwLjAwIiwiMC4wMCIsMTI4MCw1NjBd
Veur Altied

Hoe kan ik verlengen?

Supporters kunnen online verlengen. Alle huidige seizoenkaarthouders ontvangen dinsdag 18 april een persoonlijke e-mail. Hierin staat een directe link naar de ticketing pagina waar de seizoenkaart klaar staat.

Mocht het toch niet helemaal lukken, óf mocht je op zoek zijn naar wat ondersteuning, dan vind je op deze pagina drie verschillende instructievideo's. 

De receptie van De Grolsch Veste is op doordeweekse dagen geopend van 09.00 uur tot 17.00 uur, ook hier is het mogelijk om de seizoenkaart te verlengen. 

Tijdens de verlengperiode is het niet mogelijk om een extra kaart bij te kopen. Je kunt tot en met 10 mei alleen je eigen kaart verlengen.

Geen nieuwe pas
Wanneer je hebt verlengd is de huidige pas ook in het seizoen 23/24 geldig. Alleen wanneer je van plaats verhuist of de kaart overdraagt aan iemand anders krijg je deze zomer een andere pas.

Betaalmogelijkheden

  • iDEAL
  • Incasso (bedrag wordt op 30 mei geïncasseerd)
  • Cash of pin (alleen bij de receptie)
  • Sofort (Duitse supporters)
  • Factuur (alleen voor zakelijke relaties) 

Heb je vragen over de seizoenkaart, dan kun je terecht bij de afdeling Service & Ticketing. Bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

FC Twente Vrouwen
Met een seizoenkaart heb je ook gratis toegang tot de thuiswedstrijden van FC Twente Vrouwen in de Vrouwen Eredivisie.

Heb je nog geen seizoenkaart? Meld je voor de wachtlijst
Ben je geen seizoenkaarthouder, maar wel geïnteresseerd in een seizoenkaart voor het seizoen 2023-2024? Het is vanaf nu mogelijk je in te schrijven op de wachtlijst. 

Pre-order boek - ‘Wout & Maud’
Wout Brama en Maud Roetgering hebben afgelopen jaar samen aan een kinderboek gewerkt. Dit boek ‘Wout & Maud, en het geheim van de trainer’ verschijnt medio mei en is via een pre-order voor €19,95 online te bestellen. Bestel je het boek bij je seizoenkaart, dan krijg je het boek komende maand thuisgestuurd.

Donatie aan Scoren in de wijk
Bij de verlengprocedure is het mogelijk om een donatie van €2,- te doen aan Stichting FC Twente, scoren in de wijk. De medewerkers van Scoren in de wijk zijn dagelijks in de regio actief met tal van projecten voor jong en oud op het gebied van gezondheid en sport.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.