Supporters

Onderstaand bericht hebben de supporters die een kaart hadden gekocht voor de uitwedstrijd tegen Hammarby IF ontvangen.

We hebben het besluit genomen om voor de uitwedstrijd van donderdag tegen Hammarby IF geen kaarten voor het uitvak en sponsorkaarten uit te geven.

We hebben het bericht van zaterdag moeten heroverwegen, omdat er nieuwe informatie is binnengekomen over de veiligheidssituatie van onze supporters die naar Stockholm zouden afreizen. Deze informatie in combinatie met de ongeregeldheden van afgelopen donderdag binnen en buiten het stadion hebben voor dit nieuwe inzicht gezorgd.

Het is een ontzettend moeilijke en zware beslissing, maar we vinden dat we onze verantwoordelijkheid moeten nemen en gedwongen zijn tot dit besluit. We realiseren ons heel goed dat het voor velen een grote teleurstelling is, omdat zij zich al weken verheugen op deze Europese trip en de reis al hebben geboekt.

We komen de supporters die in het bezit zijn van een kaart daarom (voor een deel) tegemoet in de kosten. De tegemoetkoming bedraagt uiteraard de teruggave van de kosten van de toegangskaart, maar ook vergoedt de club tot een maximum van € 100,- de kosten van het vliegticket en tot een maximum van € 50,- de kosten van een eventuele overnachting.

Later vandaag volgt naderende informatie voor supporters die een kaart voor de uitwedstrijd in hun bezit hebben en in aanmerking voor de tegemoetkoming willen komen.

De afvaardiging van FC Twente die naar Stockholm afreist is tot een minimum beperkt. Zo zal ik zelf ook niet meegaan.

Met vriendelijke groet, 

Paul van der Kraan
Algemeen Directeur

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.