Eerste selectie

Jayden Oosterwolde heeft vrijdagmiddag een nieuw contract getekend bij FC Twente. De nieuwe verbintenis met de 20-jarige verdediger loopt tot medio 2024.

Jayden Oosterwolde tekende vorig zomer een contract tot 2023 met een optie voor nog een seizoen, deze optie is nu door FC Twente gelicht.

“Dit nieuwe contract geeft mij een trots gevoel”, vertelt Jayden Oosterwolde. “Vorig jaar kwam ik nieuw bij de groep en was mijn doel om zo veel mogelijk minuten te maken, dat heeft uiteindelijk geleid tot een basisplek. Ik wil een stabiele speler worden en elke wedstrijd stappen zetten. Dat ik in beeld ben bij Jong Oranje maakt me ook trots, helaas kon ik er vorige keer niet bij zijn, hopelijk binnenkort wel.”

554747454747

Jan Streuer: “Vorig seizoen kwam Jayden als speler uit de jeugdopleiding bij de selectie en hij is in korte tijd uitgegroeid tot basisspeler. Jayden heeft zich sterk ontwikkeld en dat werd onlangs onderstreept met zijn selectie voor Jong Oranje. Wij hebben veel vertrouwen dat Jayden de komende tijd doorgroeit en van belangrijke waarde kan zijn voor FC Twente.”

Over Jayden Oosterwolde
Jayden Oosterwolde speelde tot zijn elfde in de jeugd van Z.A.C. in Zwolle en speelt vanaf 2012 in de opleiding van FC Twente. Begin van het seizoen 2020/2021 debuteerde Oosterwolde in de Eredivisie voor FC Twente. De verdediger speelde tot dusver 29 wedstrijden voor de club waarin hij een keer scoorde.

61B9217 header