FC Twente Vrouwen

Olivia Clark (22) maakt de overstap naar FC Twente Vrouwen. De keepster uit Wales tekent een contract tot medio 2026.

DSC02487 v2

"De eerste indrukken hier bij FC Twente zijn heel goed", begint Olivia Clark. "Al mijn teamgenoten hebben mij heel fijn ontvangen. Het gaat even wennen zijn om buiten Engeland te spelen maar het is een uitdaging die ik graag aan ga. Rene Roord en Joran Pot hebben mij verteld over de ambities van de club en het team en de toekomstplannen de komende jaren. Dat maakt me heel enthousiast."

"FC Twente is natuurlijk landskampioen en ze willen in de Champions League spelen", gaat Olivia Clark verder. "Spelen in de Champions League is een grote ambitie van mij, het speelde een grote rol om hier naar Enschede te komen."

Technisch Manager Rene Roord: "Ik ben heel blij dat we Olivia naar FC Twente hebben kunnen halen. Ze is de eerste keeper van Wales en brengt internationale ervaring met zich mee. Een welkome versterking in ons keepersteam."

Over Olivia Clark

Olivia Clark (Lincoln, 30 augustus 2001) begon haar carrière bij Nettleham. Via Huddersfield Town en Coventry United belandde ze uiteindelijk bij Bristol City, waar ze op het hoogste niveau in Engeland acteerde.

 

DSC02613 Max2MB

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.