Eerste selectie

Zaterdagmiddag stonden er op het Trainingscentrum in Hengelo twee besloten oefenduels tegen SC Paderborn op het programma. Het eerste duel werd met 0-2 verloren. Het tweede duel eindigde in 0-1. Sam Lammers startte hier in de basis.

Verlies in eerste duel

In het eerste duel creëerde de ploeg van Joseph Oosting de eerste kans. Na een klein kwartier ging een schot van Van Bergen naast. Binnen het half uur moest Lars Unnerstall twee keer redding brengen op schoten van SC Paderborn. Het was de tegenstander uit de 2. Bundesliga die na 35 minuten op voorsprong kwam. Regeer vloerde zijn tegenstander en de scheidsrechter wees naar de stip. Obermair benutte de penalty en zette Paderborn op voorsprong. In de tweede helft creëerden beide ploegen weinig kansen. Pröpper en Regeer brachten redding op de doellijn om de tweede tegentreffer te voorkomen. Kort voor tijd zette breidde Obermair de voorsprong alsnog uit met zijn tweede van de middag.

Sam Lammers basis in tweede wedstrijd

In de tweede wedstrijd startte kersverse aanwinst Sam Lammers in de basis. In de 45 minuten waarin hij speelde wisten beide teams niet te scoren. Het eerste schot was van Ltaief, die zijn poging gepakt zag worden door de keeper van SC Paderborn. In de 37e minuut kreeg Paderborn een grote kans op de voorspong, maar Ansah zag zijn schot van dichtbij over gaan. In de tweede helft kregen de Duitsers met een kopbal en een afstandsschot kansen, en vloog een poging van Taha net naast. Vijf minuten voor tijd scoorde Paderborn alsnog en eindigde het duel in 0-1.