Eerste selectie

Vleugelaanvaller Mitchell van Bergen heeft vanavond in De Grolsch Veste zijn handtekening gezet onder een contract bij FC Twente. De 24-jarige Van Bergen tekende een contract voor vier seizoenen tot medio 2027.

DSC052026346

Mitchell van Bergen is blij dat hij vanaf morgen aansluit bij de selectie van FC Twente. “De keuze was niet moeillijk”, vertelt Van Bergen. “FC Twente is een mooie club en ik wil weer stappen maken. In mijn tijd bij Vitesse was Joseph Oosting ook mijn trainer. Een positieve en fijne trainer, het is mooi om weer met elkaar samen te werken. Ik kijk er naar uit.”

“Met de komst van Mitchell hebben we een ontbrekende schakel aan ons aanvalsspel toegevoegd”, vertelt Arnold Bruggink. “Mitchell heeft door zijn snelheid diepte in zijn spel en dat geeft de ploeg meer mogelijkheden op de vleugels. Hij kan vanaf rechts en links spelen en geeft het elftal energie. Een speler met een uitstekende mentaliteit die heel goed bij de club past. Het is een prettige bijkomstigheid dat Joseph Oosting Mitchell goed kent uit zijn periode in de jeugd van Vitesse.”

Carrière Mitchell van Bergen
Mitchell van Bergen speelde in de jeugd voor RKSV Margriet en Willem II en maakte in de zomer van 2015 de overstap naar Vitesse. In 2015 debuteerde Van Bergen voor de Arnhemmers in de Eredivisie. In 2018 maakte hij de overstap naar sc Heerenveen waar hij tot 2021 speelde. Afgelopen twee seizoenen speelde Van Bergen voor het Franse Stade Reims.

DSC04360
DSC04343

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.