Supporters Eerste selectie twewil

De gedragen wedstrijdshirt van FC Twente spelers van de wedstrijd FC Twente - Willem II worden geveild via het online veilingplatvorm Matchwornshirt. De gedragen shirts worden na afloop van de wedstrijd ook gesigneerd door de spelers.

Wil jij een van deze unieke shirts aan de muur? Alle gedragen wedstrijdshirts van de thuiswedstrijd tegen Willem II worden na de wedstrijd geveild via het online veilingplatform matchwornshirt.com. Ook wordt er een shirt dat door de hele selectie is gesigneerd geveild. De veiling begint tijdens de aftrap van de wedstrijd. Plaats jouw bod dan eenvoudig en snel. Na afloop van de veiling worden de shirts binnen 24 uur na betaling aangetekend verzonden.

STICHTING 'ONZE VESTE'

De opbrengst van de veilig komt ten goede aan stichting 'Onze Veste'. Deze stichting staat voor het algemeen belang van De Grolsch Veste. Momenteel voert FC Twente alleen noodzakelijk onderhoud uit. Graag zou de club ook het andere onderhoud en diverse belangrijke investeringen weer op willen pakken om het stadion up-to-date te houden. Denk daarbij aan onderhoud aan het veld, onderhoud aan de tribunes, aanpassing van de geluidsinstallatie en verbetering van de supportersfaciliteiten. 

MWSxTWENTE 1200x628 NL