Supporters Kidsclub Young Reds

In het voorjaar organiseren we in samenwerking met verschillende enthousiaste amateurverenigingen in de voorjaars- en meivakantie leuke FC Twente Soccer Camps. De FC Twente Soccer Camps zijn dagelijks van 9:00 uur – 15:00 uur en worden georganiseerd voor jongens en meisjes in de leeftijd 6 t/m 15 jaar.

FC Twente Soccer Camps

In het voorjaar vindt er voor jongens en meisjes in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar de FC Twente Soccer Camps plaats bij v.v. Twenthe, v.v. Vroomshoopse Boys, NEO Borne, s.v. Bon Boys, Achilles '12, De Tubanters en SC Markelo. Tijdens de FC Twente Soccer Camps staat een gevarieerd programma centraal, waarbij de deelnemers zullen verschillende techniek,- partij,- en spelvormen zullen uitvoeren. De trainingen staan onder begeleiding van gediplomeerde en enthousiaste trainers. Naast het programma op het veld staan er ook een aantal leuke FC Twente elementen op het programma, zoals een nieuwe FC Twente Voetbalquiz. 

Wat kunnen deelnemers verwachten?

  • Een FC Twente Soccer Camps tenue (shirt, broek en kousen)
  • Vernieuwd veld- en animatieprogramma
  • Dagelijkse lunch, tussendoortjes en drinken
  • Meet & Greet met FC Twente selectiespelers in de Grolsch Veste*
  • Begeleiding van enthousiaste trainers

* De Meet & Greet wordt op een later moment in het jaar als extra (terugkom) moment georganiseerd. Deelnemers ontvangen hiervoor een separate uitnodiging.

Ga naar www.fctwente.nl/soccercamps voor meer informatie of om je (zoon/dochter) in te schrijven.

FC Twente 2024 6
FC Twente 2024 1
FC Twente 2024 2
FC Twente 2024 3
FC Twente 2024 5

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.