Supporters

De eerste thuiswedstrijden van het huidige seizoen konden nog niet in een volle Grolsch Veste worden gespeeld. De afgelopen thuiswedstrijden konden we op geweldige steun rekenen, maar nog niet die van 30.000 Tukkers. De berichten over de corona-maatregelen die vanavond naar buiten zijn gekomen, betekenen dat dit vanaf 25 september wél weer mogelijk is. Om die reden kunnen er vanaf morgen 13.00 uur weer seizoenkaarten besteld worden. De verkoop van seizoenkaarten moest wegens de eerdere corona-maatregelen worden stopgezet, omdat het stadion maar voor 2/3 gevuld mocht worden.

Vanaf woensdag 15 september 13.00 uur is het mogelijk om een seizoenkaart aan te schaffen, via https://www.fctwente.nl/wedstrijden/kaartverkoop/seizoenkaart/. De prijzen van de seizoenkaarten zijn momenteel nog gelijk aan de prijzen van afgelopen zomer (tijdens de verlenging en start vrije verkoop). De eerste wedstrijd die geldig is, voor wanneer je vanaf morgen een seizoenkaart besteld, is FC Twente – Willem II op 17 oktober. De eerstvolgende thuiswedstrijd, FC Twente – AZ (donderdag 23 september), is omtrent de ingang van de versoepelingen nog niet te bezoeken wanneer je vanaf morgen een seizoenkaart besteld. 

Met een seizoenkaart heb je:

  • Je eigen gegarandeerde plek bij alle 14 resterende thuiswedstrijden in de Eredivisie
  • Voorrang en voordeel op de kaartverkoop van overige wedstrijden (beker- en oefenwedstrijden)

Heb je vragen over het bovenstaande, dan kun je terecht bij de afdeling Service & Ticketing. Bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

Coronamaatregelen

Om De Grolsch Veste te betreden dien je, naast een geldige seizoenkaart met vak-rij-stoelnummer hierop vermeld en een identiteitsbewijs (of paspoort of rijbewijs) ter indicatie te voldoen aan een van onderstaande voorwaarden:

  • Vaccinatiebewijs: volledige coronavaccinatie. Vanaf zaterdag 10 juli is in Nederland een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat je volledig gevaccineerd bent. Voor het vaccin van Janssen geldt dat deze vanaf 28 dagen geldig is.
  • Herstelbewijs: bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
  • Testbewijs: een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor aanvang van de wedstrijd. Alleen testen via www.testenvoortoegang.nl zijn geldig. 

Iedere bezoeker vanaf 13 jaar dient over een van de bovenstaande bewijzen te beschikken, deze is alleen te laten zien door middel van een QR-code in de CoronaCheck-app. De controle op het coronabewijs vindt plaats vóór de toegangspoorten van het stadion. Om de doorstroomsnelheid bij de toegangspoorten te bevorderen, willen we je dringend verzoeken om het coronabewijs in combinatie met een geldig identiteitsbewijs bij de hand te houden. 

Meer informatie over de CoronaCheck-app is te vinden op www.coronacheck.nl. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met de helpdesk via 0800-1421 (gratis).