twegae Eerste selectie

FC Twente heeft zondagmiddag de competitiewedstrijd tegen Go Ahead Eagles gelijkgespeeld met 2-2. In een volle Grolsch Veste vocht FC Twente zich goed terug van een 0-2 achterstand via Michel Vlap en Joshua Brenet. De verdediger krulde de bal twee minuten voor tijd prachtig in de verre hoek.

53431943 FC Twente

FC Twente kwam kort voor rust op achterstand, toen Isac Lidberg namens Go Ahead Eagles een corner in de verre hoek binnen werkte. Even daarvoor had Michel Vlap nog de 1-0 op zijn schoen, maar zijn schot krulde vlak naast de paal. Vlak na rust verdubbelde Go Ahead Eagles de marge via Inigo Cordoba, die scoorde uit een rebound (0-2).

Michel Vlap zorgde zo'n twintig minuten voor tijd voor de aansluitingstreffer (1-2). FC Twente zette vervolgens alles-op-alles om de gelijkmaker uit het vuur te slepen. Kansen waren er voor Vlap, Ramiz Zerrouki, Michal Sadilek en Virgil Misidjan, maar de bal leek er niet in te willen. Tot een paar minuten voor tijd, toen Joshua Brenet de bal fraai over Go Ahead Eagles-doelman Andries Noppert krulde (2-2). Gesteund door de supporters ging FC Twente nog op zoek naar een derde treffer, nieuwe kansen kwamen er, maar het bleef 2-2.

FC Twente - Go Ahead Eagles 2-2 (0-1)

45' Lidberg 0-1
48' Cordoba 0-2