Young Reds Kidsclub Hart van Twente

Gratis en exclusief voor Kidsclub en Young Reds leden

Voor onze leden van 10 t/m 18 jaar is er weer een FIFA-toernooi in De Grolsch Veste. FC Twente eSporters Brent en Milan zijn hierbij aanwezig. Durf jij mee te doen? Geef je op via onderstaand formulier. Let op! VOL = VOL

De activiteit is een combinatie van PlayStation 4 & 5 en vindt plaats op maandag 2 mei van 10.00 - 17.00 uur. Het toernooi begint met een poulefase. Van daaruit zullen de nummers 1 en 2 doorgaan naar de knock-outs. Echter, niet getreurd wanneer je afvalt, want als je uit het toernooi ligt kun je altijd nog tegen elkaar blijven spelen voor de eer. Ook kun je uiteraard meekijken bij de andere deelnemers. De hele dag staat in het teken van gamen. Jij kunt Milan en Brent uitdagen of juist tips & tricks vragen. Zij hebben de finals van de eDivisie behaald die begin juni worden gespeeld.  

Prijzen top drie
1. Twee kaarten FC Twente - Fortuna Sittard in de FC Twente eSports Skybox
2. Twee reguliere kaarten FC Twente - Fortuna Sittard
3. Derbystarbal 

De activiteit staat in het teken van Hart van Twente, ons maatschappelijke initiatief binnen FC Twente, met als doel: kinderen en jongeren uit een kwetsbare thuissituatie een onvergetelijke dag bezorgen met familie en vrienden. Het event wordt georganiseerd door studenten van Hogeschool Saxion. 

Meedoen maar geen lid? Word lid van de Kidsclub (1 t/m 11 jaar) of Young Reds (12 tot 18 jaar)