Elektramat is vanaf komend seizoen de nieuwe hoofdsponsor van FC Twente. De Enschedese onderneming was de laatste jaren al als sponsor en Premium Partner aan de club verbonden en groeit nu door naar de rol van hoofdsponsor. Elektramat en FC Twente hebben een overeenkomst gesloten voor twee seizoenen.

4346

Mike van Klaveren, algemeen directeur Elektramat: "Voor Elektramat is het hoofdsponsorschap van FC Twente een heel mooie nieuwe stap. Sinds vorig jaar was Elektramat Premium Partner van de club en deze ervaringen waren heel positief. De groeiambities van Elektramat in het binnen- en buitenland en doelstellingen in relatie tot naamsbekendheid passen goed bij dit hoofdsponsorschap. Een goede match tussen twee organisaties, waar de Twentse nuchterheid heerst en professionaliteit voorop staat. Bovendien leeft FC Twente in ons bedrijf. FC Twente staat regionaal dicht bij ons en waar veel medewerkers binnen ons bedrijf een passie voor hebben.”

“We zijn trots dat we Elektramat kunnen verwelkomen als nieuwe hoofdsponsor, een mooie partner met Twentse roots die perfect past bij de groeiambities van de club”, vertelt Marco Behrens, Manager Commerciële Zaken. “Elektramat is een snelgroeiende regionale onderneming met landelijke uitstraling en de laatste seizoenen al nauw betrokken bij FC Twente. We kijken er naar uit om de komende jaren nauwer samen te werken en samen verder te groeien.”

Over Elektramat
Elektramat is een online elektrotechnische groothandel die door heel het land zowel de particuliere als de zakelijke afnemers bedient. De organisatie verkoopt elektromaterialen voor in, op en rondom woningen en bedrijfspanden en is gespecialiseerd in groepenkasten. De organisatie probeert middels het principe van totale-klant-ontzorging, alle klanten een zo goed mogelijke ervaring te bieden en waarde toevoegend te opereren. De organisatie heeft meer dan 400 medewerkers en is actief in zowel Nederland als België. Meer informatie op www.elektramat.nl.

 

Foto v.l.n.r.: Marco Behrens (manager commerciële zaken FC Twente), Joran Wermer (commercieel directeur Elektramat), Mike van Klaveren (algemeen directeur Elektramat), Paul van der Kraan (algemeen directeur FC Twente)

DVS02292

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.