Eerste selectie

Carel Eiting maakt de overstap naar FC Twente. De 25-jarige middenvelder komt over van FC Volendam en tekende vandaag in De Grolsch Veste een driejarig contract.

“Afgelopen periode is het veel gegaan over een overgang van Carel naar FC Twente”, geeft Arnold Bruggink aan. “We zijn blij dat er duidelijkheid is gekomen en we de transfer van Carel vandaag hebben kunnen afronden. Carel is een meer dan welkome versterking voor onze selectie. Hij is een intelligente speler waar wij heel veel plezier aan gaan beleven.”

“Ik ben heel blij hier nu bij FC Twente te zijn en voor deze mooie club te gaan spelen”, vertelt Carel Eiting. “Ik ga alles geven voor de spelers, de club en de supporters. Ik kijk uit naar de eerste wedstrijd hier in het stadion.”

Carrière Carel Eiting
Carel Eiting doorliep de gehele jeugdopleiding van Ajax en speelde tot 2020 in Amsterdam. Daarna kwam Eiting op huurbasis uit voor Huddersfield Town en KRC Genk. Vorig seizoen speelde de middenvelder voor FC Volendam. Eiting tekende vrijdag in Enschede een contract tot medio 2026.

Carel Eiting is dit weekend nog niet speelgerechtigd.

DSC05380

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.