FC Twente Vrouwen

Vanmiddag tekenden Bente Jansen en Lysanne van der Wal hun nieuwe contract bij FC Twente Vrouwen. Zowel Jansen als Van der Wal verlengden hun verbintenis tot medio 2022, met een optie voor nog een seizoen.

bente jansen
Lysannevdwal

Rene Roord: “Zowel Bente als Lysanne zijn inmiddels vaste waardes binnen onze selectie. Ik ben dan ook tevreden dat ze ervoor hebben gekozen om bij te tekenen en daarmee minimaal nog een jaar bij de club blijven.” 

"Ik voel mij hier thuis en heb het nog steeds ontzettend naar mijn zin."

Bente Jansen (21) doorliep de hele jeugd bij FC Twente en zit sinds 2016 bij de eerste selectie. “Ik ben ontzettend blij dat ik nog langer bij FC Twente mag blijven. Ik voel mij hier thuis en heb het nog steeds ontzettend naar mijn zin. Komend seizoen hoop ik opnieuw een vaste waarde te zijn en met het team mee te spelen om de prijzen.”

Lysanne van der Wal (23) tekende haar vierde contract bij FC Twente Vrouwen. Van der Wal is onlangs geopereerd aan oud letsel in haar knie en is hier momenteel van aan het revalideren. Ze zal naar verwachting de rest van het huidige seizoen zijn uitgeschakeld. “Ik ben heel blij dat ik mijn contract heb mogen verlengen. Momenteel ben ik nog geblesseerd en ik waardeer het ontzettend dat de club ondanks mijn blessure toch nog minimaal een seizoen door wil. Dat laat zien dat FC Twente vertrouwen heeft in mij. Dat geeft mij ook veel vertrouwen tijdens mijn herstel en in de aanloop naar het nieuwe seizoen. Het is nu belangrijk dat ik weer fit word en ik mij komend seizoen verder ga ontwikkelen.”