FC Twente Vrouwen

Anna Knol (22) maakt deze zomer de overstap naar FC Twente Vrouwen. De verdedigster komt over van Fortuna Sittard en tekent een contract tot medio 2026.

DVS09213

"Ik ben heel blij dat ik deze stap kan maken", begint Anna Knol. "Het is een mooi, logisch vervolg in mijn carrière. Ik heb twee jaar in Italië gespeeld en nu twee jaar in Sittard. Komend seizoen speel ik dan weer een niveau hoger en spelen we ook nog in de Champions League. En als de landskampioen je belt, dan zeg je natuurlijk geen nee. Ik kijk er naar uit om het volgende seizoen te beginnen."

Technisch Manager Rene Roord: "Ik ben heel blij dat Anna komend seizoen voor FC Twente uitkomt. Ze heeft de afgelopen seizoenen een mooie groei doorgemaakt en ze straalt veel kracht uit. We hopen dat deze ontwikkeling zich bij ons doorzet."

Over Anna Knol

Anna Knol (Nibbixwoud, 13 juni 2001) begon haar profcarrière in 2017 bij vv Alkmaar. De verdedigster speelde daar drie seizoenen voordat ze de overstap maakte naar het Italiaanse Empoli. Na twee seizoenen keerde ze in 2022 terug naar Nederland om uit te komen voor Fortuna Sittard.

DVS09158

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.