Supporters

Met trots presenteren we vandaag de officiële FC Twente App. Deze app is in samenwerking met en voor de supporters en sponsoren ontwikkeld. Met deze app kan iedere supporter en businesslid een gepersonaliseerd FC Twente-account aanmaken. In de app kun je onder andere het laatste nieuws lezen, de officiële wedstrijden volgen door middel van live-statistieken en exclusieve content bekijken (actueel en uit onze historie).

Voor businessleden zit er een uniek eigen platform binnen de app met exclusieve netwerkmogelijkheden. Dit platform is alleen toegankelijk voor sponsoren van de club. Op deze manier wil de club vanaf het begin van het nieuwe seizoen iedereen laagdrempelig en snel van de juiste informatie voorzien. Samen met digital partner Cube wordt de app continu doorontwikkeld en worden er steeds meer handige functionaliteiten toegevoegd.

VOOR SUPPORTERS: MIJN FC TWENTE ACCOUNT
Iedere supporter kan voor de app een nieuw Mijn FC Twente Account aanmaken en registreren. Met een Mijn FC Twente Account heb je toegang tot exclusieve content, kun je je eigen gegevens beheren en de (seizoen)kaarten beheren en bestellen. 

Dit account kan gekoppeld worden aan het bestaande ticketing-account. Wanneer je inlogt met het Mijn FC Twente Account kun je via de knop ‘Ticketing Accounts Koppelen’ inloggen en swipen naar het tabblad 'Gekoppelde Accounts'. Hier kan een supporter het persoonlijke bestaande Ticketing-account koppelen en daarna zijn of haar seizoenkaart(en) en losse tickets in de app zien bij 'Tickets'. Tevens dient deze koppeling plaats te vinden om in de toekomst eenvoudig kaarten (bij) te bestellen. 

VOOR BUSINESSLEDEN: FC TWENTE BUSINESSACCOUNT
De app is voor iedereen toegankelijk, echter wordt er in de app wel onderscheid gemaakt tussen particulier en zakelijk. Voor de zakelijke partners is er in de app een afgeschermd ‘digital business centre’ gecreëerd waar alle voor business bestemde informatie te vinden is. Hierbij kan gedacht worden aan : bedrijfsinformatie sponsoren, nieuwsberichten business, uitnodigingen voor de netwerkevenementen en een mogelijkheid om extra wedstrijdtickets business bij te bestellen. Businessleden hebben vandaag een mail ontvangen over hoe in te loggen in hun eigen omgeving. 

Mocht u als businesslid de informatie niet hebben ontvangen dan kan u contact opnemen met uw accountmanager of per mail via commercie@fctwente.nl. 

APP DOWNLOADEN
Dit is de allereerste versie van de FC Twente app en deze wordt dagelijks (door)ontwikkeld. FC Twente gaat dit project graag samen met de gehele achterban aan en staat open voor alle vragen en opmerkingen die helpen de app verder te verbeteren. Deze kunnen eventueel gestuurd worden naar marketing@fctwente.nl.   

ONTWIKKELD IN TWENTE
De app van FC Twente is ontwikkeld in samenwerking met onze digital partner Cube, gevestigd in Oldenzaal. Tevens hebben het in Twente gevestigde Team Nijhuis en Sports Alliance ondersteund in de digitale marketing en de personalisatie van de app. Een mooi stukje Twents Noaberschap.