Eerste selectie twehee

FC Twente boekte dinsdagavond een mooie 2-0 zege op sc Heerenveen. Na afloop blikten Ricky van Wolfswinkel en Sem Steijn terug op de avond in De Grolsch Veste.

BE12490 v2

Ricky van Wolfswinkel

Dit is toch heerlijk, verdiend ook”, reageerde van Wolfswinkel na afloop. “De vorige thuiswedstrijd, zaterdag tegen PEC Zwolle, hadden we ook zo moeten winnen. Je wilt natuurlijk liever meer doelpunten maken. We hebben ook weer genoeg kansen gehad, maar ik wil graag de positieve vibe en het goede spel benadrukken. Het was genieten.”

Sem Steijn

Met een prachtige omhaal scoorde Steijn de 2-0 tegen sc Heerenveen. Kort daarvoor probeerde hij het ook, die poging mislukte. “Ik baal van die eerste, ik vind het mooi om met een omhaal te scoren. Ik oefen er ook wel eens op en ik weet dat ik het kan. Daarna viel die weer goed om opnieuw een omhaal te proberen. Dan is het zonder na te denken: direct doen. Het is heel mooi doelpunt. Als je er dan twee hebt gemaakt, wil je ook een derde maken en de bal mee naar huis nemen. Er waren kansen genoeg om dat voor elkaar te krijgen. Maar ik ben hartstikke blij. We hebben drie punten. Nu moeten we hierop voortborduren en weer door. We hebben een goede wedstrijd gespeeld.”

d4c43ed5 f7f1 4096 91b6 5ab24d09ccc5

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.