Eerste selectie

Julio Pleguezuelo heeft deze week een zware knieblessure opgelopen. Nader onderzoek in het ziekenhuis heeft uitgewezen dat de verdediger dit seizoen niet meer in actie zal komen.

Julio Pleguezuelo: "Deze blessure is natuurlijk een grote teleurstelling. Dinsdag tijdens de training had ik last van mijn knie, maar ik had geen idee dat ik er zo lang uit zou zijn. We zaten in een wat mindere fase met de ploeg en dan wil je er juist zijn. Het is heel spijtig dat dat dit seizoen niet meer kan. Ik moet de knop omzetten en ik ga direct werken aan mijn herstel. Gelukkig is een operatie niet noodzakelijk."

"GROTE ADERLATING"

Ron Jans: “Het zit duidelijk even niet mee. Allereerst is het een grote teleurstelling voor Julio, hij is er altijd voor het team. Hij speelt het liefst centraal in de verdediging, maar toen we aan hem aan de zijkanten nodig hadden, klaagde hij nooit. Voor ons is het een grote aderlating, Julio is op zijn jonge leeftijd eigenlijk al een van de routiniers. Hij heeft mij al meteen aangegeven sterk terug te komen. Wij wensen hem veel sterkte bij zijn herstel. Het is nu aan ons om goed met deze teleurstelling om te gaan, want wij moeten door. Er is nog veel om voor te spelen.”