Business

Zuivelhoeve wordt per direct Partner in Business van FC Twente. Beide partijen werken al jaren met elkaar samen en gaan deze samenwerking nu verder intensiveren de komende twee seizoenen.

Het partnership met het van oorsprong uit Twekkelo afkomstige bedrijf wordt aangegaan tot medio 2026. Daarbij blijft de Zuivelhoeve vanuit haar brede assortiment in de regio diverse verse producten leveren aan FC Twente, waaronder luxe hapjes, borrelplanken, relatiegeschenken en versgebrande noten. Dit wordt voornamelijk geleverd voor de verschillende businessruimtes op wedstrijddagen en de evenementen buiten wedstrijddagen. Daarnaast gaat Zuivelhoeve ook zichtbaar zijn met exposure rondom wedstrijden van de club in De Grolsch Veste.

“Als Zuivelhoeve zijn wij al jaren betrokken en verbonden aan FC Twente. We zijn trots dat we de samenwerking verder gaan intensiveren”, vertelt Pepijn Lubbers, directie Zuivelhoeve. “Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk dat wij ons steentje kunnen bijdragen aan onze regionale trots FC Twente”, vult Jorieke Roerink aan, directie Zuivelhoeve. “Wij kijken uit naar een buit’ngewoon goede samenwerking”. 

Marco Behrens, Manager Commerciële Zaken bij FC Twente. “Beide partijen zijn diep geworteld in de regio Twente en stralen dat ook uit door Noaberschap. Daarbij opereert Zuivelhoeve, net als FC Twente, nationaal en heeft het zelfs al ruim 90 winkels verspreid over heel Nederland. We zijn er dan ook trots op dat de Zuivelhoeve nu Partner in Business wordt van de club. Ze leveren al geruime tijd onder andere luxe hapjes, versgebrande noten en borrelplanken in de businessruimten en gaan dit nu ook meer uitdragen door middel van exposure. Als FC Twente hebben we de focus op het bedrijfsleven welke haar oorsprong vindt in de regio, de echte noabers. Dan maakt het trots om te zien dat er wederom een echt Twents bedrijf toetreedt tot de top van de sponsorpiramide.”

Over Zuivelhoeve
Voor de lekkerste zuivel van Nederland nemen we je mee naar Zuivelhoeve gelegen in het Twentse dorpje Twekkelo en daarmee noaber van FC Twente. Daar wordt sinds 1981 dagelijkse gewoon buitengewone zuivel gemaakt, bekend van het emmertje met de fruit onderlegging in uw supermarkt & de Zuivelhoeve winkels. Inmiddels zijn er al ruim 90 eigen Zuivelhoeve winkels door heel Nederland, en volgen er snel meer! Daarmee zijn wij altijd dichtbij. Wilt u meer weten kijk dan op: www.zuivelhoeve.nl

1. DSC05816 website2
1. DSC05859 website3
1. DSC06022  website4
Zuivelhoeve thumbnail

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.