twegae Eerste selectie

Het is fantastisch om eindelijk weer al onze seizoenkaarthouders en sponsoren te kunnen verwelkomen. Zondag spelen we in De Grolsch Veste thuis tegen Go Ahead Eagles. De voorbereidingen zijn momenteel in volle gang en we kijken uit naar zondag. Seizoenkaarthouders en sponsoren kunnen gebruik maken van hun vaste pas. De losse kaartverkoop start vanavond.

Naast al onze vaste bezoekers kunnen er voor zondag ook weer losse kaarten worden besteld. De kaartverkoop is per direct gestart via onderstaande button. Kaarten voor de wedstrijd zijn vanaf € 25,- beschikbaar. Bij de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles geldt een ClubCard-verplichting van 1 op 4, per (Seizoen)ClubCard* kunnen 4 kaarten worden besteld.

* een lidmaatschap van de Kidsclub of Young Reds geldt ook als ClubCard.

 

De Grolsch Veste om 12.30 uur geopend

Omdat de toegangscontrole langer duurt en wij lange wachtrijen bij de ingangen willen voorkomen, is besloten om het stadion al vanaf 12.30 uur te openen. Vanaf dat moment zijn de cateringkiosken ook geopend en wordt er overal in het stadion muziek gedraaid. Goede redenen om op tijd naar De Grolsch Veste te komen. FC Twente roept iedere supporter op om zo vroeg als mogelijk De Grolsch Veste te betreden.
Coronatoegangsbewijs

Voor toegang tot De Grolsch Veste op een wedstrijddag worden de regels gevolgd die opgesteld zijn door de overheid. U dient, naast een geldige toegangskaart met vak-rij-stoel nummer hierop vermeld en een identiteitsbewijs (of paspoort óf rijbewijs) ter identificatie, te voldoen aan een van onderstaande voorwaarden:

Iedereen vanaf 13 jaar dient een vaccinatie-, herstel of testbewijs kunnen tonen in de CoronaCheck-app. Supporters dienen vooraf goed te controleren of hun bewijs in de CoronaCheck-app nog geldig is. Kijk voor meer info op www.coronacheck.nl.     

  • Vaccinatiebewijs: Volledige corona vaccinatie. Een vaccinatie is geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig gevaccineerd bent. Controleer goed of deze nog geldig is. Wanneer deze niet geldig is kunt u zich laten testen (zie Testbewijs).
  • Herstelbewijs: Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
  • Testbewijs: Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor het evenement. U kunt een afspraak maken via www.testenvoortoegang.org. Kinderen onder de 13 jaar hoeven zich niet te laten testen.

Bovenstaande coronabewijzen kunt u alleen laten zien door middel van de CoronaCheck-app. De controle op een coronabewijs vindt plaats vóór de toegangspoorten van het stadion. Om de doorstroomsnelheid bij de toegangspoorten te bevorderen, willen wij u dringend verzoeken om uw coronabewijs in combinatie met een geldig identiteitsbewijs bij de hand te houden.

Het coronatoegangsbewijs geldt alleen nog aanstaande zondag bij de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Vanaf 25 februari is het coronatoegangsbewijs niet meer nodig.