FC Twente Vrouwen twevrajavr

Zondagmiddag (12.15 uur) speelt FC Twente Vrouwen in De Grolsch Veste de topper tegen Ajax, een treffen tussen de huidige koploper van de Vrouwen Eredivisie tegen de regerend landskampioen.

20221127 FCT VR Ajax Vr 10602

Op dit moment is het verschil tussen koploper FC Twente Vrouwen en nummer twee Ajax op de ranglijst negen punten. In De Grolsch Veste kan er een reuzestap gezet worden richting het kampioenschap. FC Twente is het enige team in Europa dat nog zonder puntverlies de ranglijst aanvoert in de competitie.

Strijd tussen twee bekenden
FC Twente Vrouwen en Ajax zijn geen onbekenden van elkaar. Vorig seizoen stonden de twee teams vijf keer tegenover elkaar. Twee keer in de competitie, en ook in de KNVB Beker, Supercup en Eredivisie Cup. Vier van de vijf duels werden gewonnen door de ploeg van Joran Pot. Ook dit seizoen staan FC Twente Vrouwen en Ajax alweer voor de derde keer tegenover elkaar.

Voorafgaand aan de interlandperiode van deze week speelde Ajax Vrouwen voor de beker tegen Eindhoven, de Amsterdammers behaalden een ruime zege (0-9 winst). Een paar dagen eerder won Ajax voor de competitie thuis tegen sc Heerenveen (5-1) en daarvoor werd er ook gewonnen van Feyenoord (4-0) en Telstar (5-2). In de UEFA Women's Champions League kan Ajax terugkijken op een sterke groepsfase waardoor de ploeg binnenkort in de kwartfinale Chelsea treft. 

Kaarten voor FC Twente Vrouwen – Ajax zijn te koop via kaartverkoop.fctwente.nl

  • €7,50 reguliere ticketprijs

Gratis toegang voor Seizoenkaarthouders
Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang tot de wedstrijd. Zij kunnen via onderstaande button één gratis ticket per seizoenkaart bestellen. Extra kaarten kunnen direct bijgekocht worden.

Wedstrijd bezoeken als mindervalide
Bij elke thuiswedstrijd zijn er een aantal mindervalide plekken beschikbaar op een van de rolstoelplatformen. Wil je hier gebruik van maken? Neem dan contact op over de eventuele mogelijkheden: ticketing@fctwente.nl of telefonisch 053 – 85 25 777.

20221127 FCT VR Ajax Vr 10617
Samenvatting 22-23
20221127 FCT VR Ajax Vr 29888

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.