Eerste selectie FC Twente Vrouwen Supporters Open Dag 2024

De Open Dag van FC Twente wordt dit jaar gehouden op zondag 14 juli van 12.00 uur tot 17.00 uur, een dag voor de supporters van FC Twente. De Open Dag is gratis toegankelijk.

Tijdens de Open Dag zijn er rondom De Grolsch Veste diverse activiteiten voor jong en oud: er is de presentatie van de selecties van FC Twente en FC Twente Vrouwen, supporters kunnen deelnemen aan een stadiontour, de jeugd voetbalt om de bekende Bernard van Heek Cup en je kunt op de foto met de prijzen van FC Twente Vrouwen. Daarnaast is er muziek en entertainment, er zijn verschillende drink- en eetgelegenheden, een kidsdorp, kraampjes én nog veel meer. We sluiten de Open Dag af met een spectaculair muzikaal optreden van Jannes.

Programma zondag 14 juli

11.00 uur - 15.00 uur: Bernard van Heek Cup
12.00 uur: start Open Dag met volop activiteiten
12.00 uur - 16.00 uur: stadiontours
15.15 uur: prijsuitreiking Bernard van Heek Cup op podium bij P1
15.30 uur: spelerspresentatie op podium bij P1
16.00 uur: speciaal muzikaal optreden van Jannes op podium bij P1

 

Podium
Vanwege de verschillende bouwwerkzaamheden in De Grolsch Veste is het deze zomer helaas niet mogelijk om activiteiten op het veld en op de tribune te organiseren. Om die reden vinden de presentaties van de selecties van FC Twente en FC Twente Vrouwen plaats op een groot podium voor de hoofdingang van De Grolsch Veste. 

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.