Eerste selectie

Youri Regeer won maandagavond opnieuw met Jong Oranje. Ook het tiende EK-kwalificatieduel werd gewonnen, dit keer met 3-0 van Zweden. Youri Regeer speelde de hele wedstrijd, Max Bruns kwam niet in actie.

Tijdens deze interlandweek verblijven een aantal spelers bij de nationale (jeugd)ploeg. Een overzicht van de Twentse internationals.

Mees Hilgers
Mees Hilgers maakt voor het eerst deel uit van nationale ploeg van Indonesië. Donderdag speelde Indonesië in en tegen Bahrein. Een duel dat in een 2-2 gelijkspel eindigde Dinsdag 15 oktober speelt Indonesië in en tegen China een WK-kwalificatieduel.

Youri Regeer en Max Bruns
Jong Oranje kwam twee keer in actie. De Nederlandse jeugdploeg speelde donderdag in Almelo tegen de leeftijdsgenoten uit Mexico. De oefenwedstrijd werd met 1-0 gewonnen. Max Bruns begon in de basis, Youri Regeer kwam na rust in het veld. 
Maandag won Jong Oranje in Nijmegen van Zweden (3-0). Regeer speelde de hele wedstrijd. 

Mats Rots
Oranje onder 19 speelt in het Spaanse Marbella twee oefeninterlands. Zondag tegen de leeftijdsgenoten uit Engeland werd met 1-4 verloren. Mats Rots kwam dat duel niet in actie. Dinsdag 15 oktober treft Oranje Portugal. 

Ruud Nijstad
Oranje onder 17 speelt een EK-kwalificatietoernooi in Albanië. Oranje won overtuigend van Faeröer Eilanden en het thuisland. Dinsdag 15 oktober speelt Oranje tegen Kroatië.

Meld je aan voor de FC Twente nieuwsbrief.